Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Να μην τους κάνει τη χάρη!!

Βγήκε χθες ο Θωμάς Μαύρος και δήλωσε ότι το ενδιαφέρον της πλευράς Βιντιάδη το έμαθε από τους δημοσιογράφους. Και δεν ασχολήθηκε κανείς! Μα, είναι δυνατόν;
Να μην τους κάνει τη χάρη!
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ και ο άνθρωπος που κάνει τα πάντα μήπως και καταφέρει και σώσει την ομάδα από την καταστροφή έμαθε από τα ΜΜΕ για το "πολύ σοβαρό", όπως χαρακτηρίζεται από άλλους ανθρώπους της διοίκησης, ενδιαφέρον των νέων επενδυτών.
Δηλαδή, ποιος έπρεπε να μάθει πρώτος για τους επίδοξους σωτήρες της Ένωσης; Οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος; Οι οπαδοί, πάντως, έχουν βαρεθεί κάθε λίγο και λιγάκι να ακούνε για μεγιστάνες που θα σώσουν την ΑΕΚ, θα της φτιάξουν ξανά γήπεδο και θα την κάνουν …Μπαρτσελόνα. Δε μασάει πια κουτόχορτο!
Ο σκύλος, λοιπόν, βλέπει ότι πάλι κάτι περίεργο παίζεται στην ΑΕΚ. Και συγκριμένα στην πλάτη της ΑΕΚ. Με πρώτο θύμα τον Μαύρο, ο οποίος τα έχει χαμένα και δεν ξέρει τι να κάνει με αυτά που βλέπει. Ο άνθρωπος είχε ανακοινώσει συνέντευξη Τύπου για την Τρίτη και την ανέβαλλε μέχρι να καταλάβει τι γίνεται στην ομάδα. Στο σκοτάδι τον έχουν και το λέει δημόσια.
Άνθρωποι μέσα στην ΑΕΚ δεν διστάζουν να κάνουν πλέον λόγω για τεχνάσματα πρώην και νυν παραγόντων της ομάδας που σκοπό έχουν να κερδηθεί χρόνος και να βγει από τη μέση ο Μαύρος. Ο παλαίμαχος άσος βλέπετε ότι ενοχλεί γιατί δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, έχει αγνές προθέσεις και τα λέει χύμα και τσουβαλάτα. Όπως και θα τα έλεγε και στη συνέντευξη Τύπου που είχε προγραμματίσει, αλλά αναγκάστηκε να ακυρώσει μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις (τις ποιες;).
Εμείς, πάντως, θεωρούμε ότι ο Θωμάς Μαύρος δεν πρέπει να κάνει τη χάρη σε κανέναν. Μπορεί το εγχείρημά του να μην αποδίδει, αλλά δεν πρέπει σε αυτό το σημείο να παίξει το παιχνίδι κανενός. Ας παραμείνει όσο χρειαστεί, ας τελειώσει τον φιλότιμο αγώνα του και μετά ας ξεμπροστιάσει όσους έφτασαν την ΑΕΚ στη διάλυση. Την αγάπη του κόσμου, άλλωστε, την έχει κι αυτό είναι που μετράει για τον ίδιο. Οι …άλλοι έχουν το πρόβλημα και δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν αγαπητοί ό,τι και να κάνουν για το …καλό της ΑΕΚ. Τελεία και παύλα!

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: