Ένα καλό αποτέλεσμα τόνισε ο Βιτόλο ότι θέλει ο Παναθηναϊκός μέσα στην Ισπανία απέναντι στη Μάλαγα, ενώ ο Καρνέζης δήλωσε πως το ματς αποτελεί πρόκληση για το «τριφύλλι».
Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στις 13:10 στο «Ελ. Βενιζέλος» και από εκεί αναχώρησε στις 14:00 με πτήση τσάρτερ της Ολυμπιακής για την Ισπανία, όπου την Τετάρτη (22/8) οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Μάλαγα στο «Ροσαλέδα», στην πρώτη αναμέτρηση των πλέι οφ του Champions League.

Κατά την άφιξη της ομάδας στο αεροδρόμιο ο Ορέστης Καρνέζης τόνισε: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο αποτελεί για μας μια μεγάλη πρόκληση. Πρέπει να τα α δώσουμε όλα για να καταφέρουμε κάτι σπουδαίο. Έχουμε δει κάποια παιχνίδια της Μάλαγα και έχουμε μαζέψει πληροφορίες και στοιχεία για τον τρόπο που αγωνίζεται. Θα αναλύσουμε ακόμα περισσότερο που πρέπει να σταθούμε εκεί όπως και για το που πρέπει να δώσουμε βάρος. Ο σημαντικός στόχος πάντως, έχει ήδη επιτευχθεί δηλαδή με τη συμμετοχή μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αν αποκλειστούμε δεν πρέπει να έρθει η καταστροφή. Μας έχει φύγει το πολύ άγχος και θα παίξουμε ελεύθερα, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να μην ξεχνάμε σε τι κατάσταση βρισκόμασταν πριν από τρεις μήνες. Στο ματς με τη Μάλαγα χρειάζονται λιγότερα λάθη και να είμαστε απόλυτα πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι. Να τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Από την πλευρά του ο Βιτόλο ανέφερε: «Αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα με μεγάλες δυνατότητες όποτε δεν μπορούμε να πούμε ποια είναι τα δυνατά της σημεία και ποιες οι αδυναμίες της. Είναι σημαντικό το πρώτο ματς αλλά όχι καθοριστικό. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά το τελευταίο διάστημα και στόχος μας είναι ένα καλό αποτέλεσμα στην Ισπανία, ώστε να παλέψουμε για την πρόκριση μέσα στο ΟΑΚΑ με την συμπαράσταση του κόσμου μας».
Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν και περίπου 30 οπαδοί που θα ταξιδέψουν μαζί με την αποστολή του Παναθηναϊκού, ενώ το κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να τεθεί στην διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.


πηγή: gazzetta.gr