Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Αίτημα για μεταγραφές από τον Καθόρλα!!

Ο Σάντι Καθόρλα μπορεί να έχει συμπληρώσει μόλις λίγες ημέρες από τότε που εντάχθηκε στην Άρσεναλ, όμως το γεγονός αυτό δεν τον εμπόδισε να εκφράσει τη γνώμη του για τις αποχωρήσεις των Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Άλεξ Σονγκ. Ο Ισπανός μέσος τόνισες πως αμφότεροι θα πρέπει να αντικατασταθούν, αφού αποτελούν μεγάλες απώλειες για την ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ανεπιτυχές -βάσει αποτελέσματος- ντεμπούτο του απέναντι στην Σάντερλαντ.


«Είναι ξεκάθαρο πως ο Φαν Πέρσι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και προφανώς όλοι μας θα προτιμούσαμε αν είχε παραμείνει. Ο Σονγκ έφυγε επίσης και μένουν μόνο 10 ημέρες για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Δεν γνωρίζω αν θα αποκτήσουμε κάποιον αλλά προφανέστατα είναι σημαντικό να αντικαταστήσουμε παίκτες σαν αυτούς, επειδή ήταν τόσο σημαντική για εμάς», ενώ πρόσθεσε για την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο «Έμιρεϊτς»:

«Ένιωσα πολύ καλά κάνοντας το ντεμπούτο μου. Φυσικά δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε όλοι μας, αλλά είχαμε ευκαιρίες και τα πήγαμε καλά. Είναι μια μεγάλη σεζόν και πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Είχα μια ευκαιρία, όπως είχαν και κάποιοι από τους συμπαίκτες μου και αυτό ήταν το κλειδί της αναμέτρησης. Είχαμε τον έλεγχο της μπάλας, αλλά λίγο πριν το τέλος δεν τα καταφέρναμε».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: