Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ξάνθη έτοιμη για όλα!!

Ξάνθη έτοιμη για όλα
Εξαιρετικό πρόσωπο παρουσίασε η Ξάνθη στη φιλική της αναμέτρηση κόντρα στη Δόξα Δράμας, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 3-1 και έδειξε ότι... βαδίζει στο σωστό δρόμο, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν… να την πιεις στο ποτήρι, όπου και πέτυχε τα τρία τέρματά της.

Φορτσάτοι μπήκαν οι Ακρίτες στον αγώνα και μόλις στο 11’ ο Μπέρτος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Βασιλακάκη να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και να ανοίγει το σκορ. Ο νεοαποκτηθείς Σάντος Γκλέισον σημείωσε το 2-0 στο 23’ μετά από φάση διαρκείας στην εστία των φιλοξενούμενων. Ο Μαρκόφσκι στο 33’ έκανε το 3-0 για την ομάδα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, μπορεί η Ξάνθη να μην σημείωσε άλλα τέρματα, ωστόσο είχε και πάλι αρκετές ευκαιρίες να πετύχει και άλλα τέρματα. Το μόνο που άλλαξε ήταν το γκολ της τιμής για τη Δόξα Δράμας. Πιο συγκεκριμένα, οι Δραμινοί μείωσαν σε 3-1 στο 85’ με σουτ εντός περιοχής από τον Κάπελ.

Η SKODA ΞΑΝΘΗ ξεκίνησε με τους: Βιβιανί, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Κομεσίδη, Γκλέισον, Ντάνι, Βασιλακάκη, Πλατέλλα, Μαρσελίνιο, Μάνταλο, Μαρκόφσκι. Έπαιξαν και οι: Λοντίγκιν, Φλίσκας, Ονουάτσι, Τριάδης, Αλτιπαρμακόφσκι, Ράνος, Δουμάνης, Κούτεβ, Τσαμούρης, Γκατσολάρι και Γούτας.

Η Δόξα Δράμας ξεκίνησε με τους: Γουμάγιας, Χαλκιάς, Αγτζίδης, Ταραλίδης, Χιντασέλι, Σοϊλέδης, Κοντέων, Γελαδάρης, Σικαλιάς, Ιντζόγλου, Καμινιώτης. Έπαιξαν και οι: Δαύκος, Στεργιανός, Γκαρακλίδης, Κάσσος, Κανετίδης, Κοβάσεβιτς, Τσιμπλίδης, Σιάμπος, Τουνγκελίδης, Ρούσεφ, Κάπελ, Καπνίδης, Μάρκος, Ογκρόντικ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: