Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Βάλνερ: «Ανώτερος ο ΠΑΟΚ από την Ραπίντ»

Προβάδισμα στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League έναντι της Ραπίντ Βιέννης δίνει ο Ρόμαν Βάλνερ.
Ο 30χρονος επιθετικός, γνωστός από το μοιραίο πέρασμά του από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και στη συνέχεια από την Ξάνθη, μιλώντας στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά», ανέφερε πως αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την ομάδα της πατρίδας του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόμαν Βάλνερ:
«Θα είναι πολύ δύσκολα ματς για τη Ραπίντ. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολύ καλές πορείες στην Ευρώπη. Την περσινή σεζόν δεν βγήκε πρώτος στον όμιλο του στο Europa Laegue και προκρίθηκε στους 32 της διοργάνωσης. Το πρώτο ματς θα γίνει στη Θεσσαλονίκη και θα πρέπει να ξέρουν οι συμπατριώτες μου ότι το γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης, θα πρέπει όμως και ο ΠΑΟΚ να ξέρει ότι και η Ραπίντ έχει καυτή έδρα...
Εχω την αίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερος αυτή τη στιγμή από την Ραπίντ ως ομάδα. Ηταν άλλωστε και στους ισχυρούς της κλήρωσης και αυτό δείχνει αρκετά πράγματα. Οι πιο επικίνδυνοι παίκτες της Ραπίντ είναι ο αρχηγός της ο Χόφμαν, με τον οποίο είχα παίξει και συμπαίκτης για δύο χρόνια, αλλά και ο καινούργιος επιθετικός που απέκτησε, ο Μποντ. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο, αλλά η Ραπίντ είναι σίγουρο ότι θα το παλέψει από την πλευρά της...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: