Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Με το… ζόρι η Σάντος!!

Απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 η Σάντος κόντρα στην Ατλέτικο Γκοϊανένσε, η οποία είχε προηγηθεί με 2-0 στο ημίχρονο.
Έχει κατακτήσει τρία σερί πρωταθλήματα Paulista και το 2011 η Σάντος πήρε το Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά στο Brasileiro έχει μείνει χωρίς τίτλο από το 2004 και φέτος παραπαίει. Η κάκιστη της φετινή πορεία συνεχίστηκε με το 2-2 εναντίον της αδύναμης Ατλέτικο, οπότε η ομάδα του Μουρίσι Ραμάλιο δεν ξέφυγε από τις «επικίνδυνες» θέσεις της κατάταξης. Στο 56ο λεπτό ο Πατρίσιο Ροντρίγκεζ μείωσε σε 2-1 και στο 82ο ο Εζέκιελ Μιράλες ισοφάρισε με πέναλτι. Οι Πάτρικ και Βέσλεϊ είχαν βάλει την Γκοϊανένσε μπροστά στο σκορ με τέρματα στο 4ο και 36ο λεπτό, αντίστοιχα.
Με δύο γκολ του Βάνγκερ Λοβ, η Φλαμένγκο κέρδισε με 2-0 τη Ναούτικο και συμπλήρωσε 22 βαθμούς. Συγκεκριμένα στο 14ο λεπτό άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ και στο 44ο λεπτό ο 28χρονος επιθετικός έκανε… πλάκα στην αντίπαλη άμυνα, έπειτα από δοκάρι, και πλάσαρε για το 2-0.
Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Φιγκουιρένσε με το εκτός έδρας 1-0 επί της Σπορτ Ρεσίφε. Το γκολ του Αλοΐσιο στο 55ο λεπτό έφερε τους ουραγούς στους 11 βαθμούς, όσους έχει επίσης η Ατλέτικο Γκοϊανένσε. Αντίθετα η Σπορτ έμεινε στους 14.
Με το ίδιο σκορ (1-0) επικράτησε η Κρουζέιρο στην έδρα της Μπαχία. Ο Βάλτερ Μοντίγιο βρήκε δίχτυα στο 9ο λεπτό και η Κρουζέιρο κράτησε το ευνοϊκό σκορ μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης αγωνιζόμενη παθητικά. Έτσι συμπλήρωσε 26 βαθμούς και κατατάχθηκε έκτη.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Μπαχία-Κρουζέιρο 0-1
Σάντος-Ατλέτικο Γκοϊανένσε 2-2
Σπορτ Ρεσίφε-Φιγκουιρένσε 0-1
Φλαμένγκο-Ναούτικο 2-0










πηγή: onsports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: