Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Έρχεται ο Μασάδο!!

Έρχεται ο Μασάδο
Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Πάουλο Μασάδο στον Ολυμπιακό. Αύριο (12/8, 22:45) είναι προγραμματισμένη η άφιξη του 26χρονου άσου στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων» οι οποίοι δαπάνησαν το ποσό των 2,7 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του από την Τουλούζ. Τριετές το συμβόλαιο που θα υπογράψει με ετήσιες απολαβές 1,4 εκατομμύρια ευρώ.

Οι πρωταθλητές κλείνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συγκεκριμένη εκκρεμότητα, με την προσθήκη του διεθνούς Πορτογάλου χαφ. Ένα φλερτ που ξεκίνησε αρκετό καιρό πριν και εν τέλει μετουσιώθηκε σε «γάμο». Ίσως η μεταγραφή του καλοκαιριού στην Ελλάδα, δεδομένου και του κόστους της.

Το αίσιο φινάλε στις συζητήσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές δρομολογεί τις οριστικές εξελίξεις. Ο ποδοσφαιριστής έρχεται στην Ελλάδα για τις καθιερωμένες εξετάσεις και την ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους, με την υπογραφή του συμβολαίου του.

Και τώρα στόπερ

Προτεραιότητα πλέον στο Λιμάνι είναι η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Οι δύο λύσεις που έχουν προκριθεί είναι αυτή του Σεμπαστιάν Σκιλασί της Άρσεναλ και του Πάμπλο Κοντρέρας της Κόλο-Κόλο και μέχρι πέρυσι του ΠΑΟΚ. Στην πειραϊκή ΠΑΕ τονίζουν ότι παίζουν με ίσες πιθανότητες, ωστόσο επισημαίνουν ότι δεν έχει σημειωθεί κάποια ουσιαστική εξέλιξη στις περιπτώσεις τους.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: