Η ήττα από τη Χετάφε έδωσε συνέχεια στο αρνητικό σερί των φιλικών της Λάτσιο και προκάλεσε αποδοκιμασίες των οπαδών και νεύρα στον Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς.
Οι Λατσιάλι παρουσιάστηκαν στον κόσμο τους το Σάββατο αντιμετωπίζοντας την Χετάφε στο Ολίμπικο αλλά ηττήθηκαν με 0-1, για να προστεθεί η ήττα σε αυτές που είχαν προηγηθεί κόντρα σε Σιένα, Τορίνο και Γαλατασαράι.

Η εμφάνιση της ομάδας και κυρίως το γεγονός ότι δεν σκόραρε ούτε σε αυτό το ματς έφερε τις αποδοκιμασίες των τιφόζι από τις εξέδρες, με τον προπονητή της Λάτσιο να μην κρύβει τον προβληματισμό του σε δηλώσεις του την Κυριακή.

«Το σύστημα δεν παίζει μεγάλο ρόλο αυτή τη στιγμή καθώς πρέπει να βελτιωθούμε σε ατομικό επίπεδο και να δώσουν οι παίκτες περισσότερα στην ομάδα. Είμαστε κουρασμένοι και με λάθος νοοτροπία. Κάποιοι ποδοσφαιριστές πραγματικά πρέπει να δώσουν περισσότερα. Θέλω παίκτες που δίνουν τα πάντα, πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά και όποιος δεν το καταλάβει αυτό απλά δε θα παίζει. Δεν με ενδιαφέρει τι παίκτες μπορούμε να αποκτήσουμε ως το τέλος του μήνα αλλά το πώς θα βελτιωθούν αυτοί που είναι στη διάθεση μου τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτκοβιτς.


πηγή: gazzetta.gr