Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ακατάδεκτη σε… «ζαχαρωτά» η Μάλαγα!!

Ακατάδεκτη σε… «ζαχαρωτά» η Μάλαγα
Η… γλύκα των «ζαχαρωτών» δεν τη συγκίνησε. Η Έβερτον τη ζόρισε, αλλά και πάλι, η Μάλαγα δεν υποχώρησε. Όταν το κύρος είναι από τα πιο ισχυρά κίνητρα, ο φιλικός χαρακτήρας μιας αναμέτρησης ξεχνιέται. Κάπως έτσι έγινε και στο παιχνίδι με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, που ηττήθηκε 1-0 από την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ!

Το γκολ του Γουέλινγκτον στο 74ο λεπτό ήταν αρκετό για τη Μάλαγα που δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της, αλλά έδειξε για ακόμη ένα ματς ότι η επίθεσή της χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Τα μετόπισθεν, πάλι, είναι τέτοια που δημιουργούν την εντύπωση στον αντίπαλο ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να σκοράρει. Η Έβερτον δεν κατάφερε να κυκλοφορήσει καθόλου τη μπάλα στο πρώτο μέρος, οι Ισπανοί είχαν το πάνω χέρι, αλλά στην επανάληψη, τα δεδομένα άλλαξαν.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες έβαλε τις φωνές, οι παίκτες του τις άκουσα και τα «ζαχαρωτά» στην επανάληψη εμφανίστηκαν σαφώς βελτιωμένα. Μόνο που αυτό δεν βοήθησε τελικά για μια φιλική νίκη, αφού ο Γουέλινγκτον τη χάρισε στη Μάλαγα με γκολ στο 74ο λεπτό.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: