Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Κιριλένκο: «Σαν χρυσό για εμάς»

Τεράστια επιτυχία θεωρεί για την Εθνική Ρωσίας την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ο Αντρέι Κιριλένκο.
Εξάλλου, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, είναι σαν να πήραν το χρυσό. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Αυτό το χάλκινο μετάλλιο είναι σαν το χρυσό για εμάς. Ασφαλώς, μας έχει μείνει πικρία για την ήττα μας στα ημιτελικά από την Ισπανία. Αν σε εκείνον τον αγώνα είχαμε παίξει όπως εμφανιστήκαμε σήμερα(12/08) και δεν είχαμε καταρρεύσει στο τέλος ίσως τώρα να βρισκόμασταν στον τελικό. Αλλά, και πάλι, καταλήξαμε με μετάλλιο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας, επειδή μαζί καταφέραμε τα πάντα», παραδέχθηκε ο 31χρονος φόργουορντ.
Ερωτηθείς για το πώς θα γιορτάσουν την κατάκτηση του πρώτου Ολυμπιακού μεταλλίου στη σύγχρονη ιστορία της Ρωσίας, είχε έτοιμη την απάντηση: «Το πρόγραμμα είναι ήδη φτιαγμένο, μην ανησυχείς. Τα έχει σχεδιάσει όλα ο Φριτζόν». Τέλος, σχολίασε εάν θα συνεχίσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του: «Εννοείται ότι υπάρχουν πιθανότητες να είμαι και στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ανακοίνωσα ποτέ ότι αποσύρομαι;».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: