Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Πάλι στην κορυφή η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι!!

Επέστρεψε η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι στην πρώτη θέση της ανατολικής περιφέρειας του MLS κερδίζοντας με 2-1 την Ντι Σι Γιουνάιτεντ.
Στο 63ο λεπτό ο Γκράχαμ Ζούσι σημείωσε το νικητήριο τέρμα εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας των «πρωτευουσιάνων», ενώ είχε ήδη σημαδέψει δύο φορές το δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Το άλλο γκολ των νικητών καταγράφηκε από τον φορμαρισμένο Τιλ Μπάνμπερι στο 13ο λεπτό, ενώ ο Νικ Ντε Λέον ισοφάρισε στο 23ο.
Εκπληκτικό ματς έγινε στο Σαν Χοσέ, όπου Έρθκουεϊκς κέρδισαν με 2-1 τους Σιάτλ Σάουντερς. Αν και ο Φρέντι Μοντέρο ισοφάρισε στο 92ο λεπτό, ο Στίβεν Λένχαρτ διαμόρφωσε με κεφαλιά το 2-1 υπέρ των «σεισμών» στο 93ο! Στο 71ο λεπτό είχε ανοίξει το σκορ ο Σάιμον Ντόκινς για τους πρωτοπόρους της Δύσης.
Χάρη σε εξαιρετική εμφάνιση του Φαμπιάν Καστίγιο, το Ντάλας επικράτησε με 3-2 των Κολοράντο Ράπιντς. Ο νεαρός επιθετικός ισοφάρισε σε 1-1 στο 41ο λεπτό, κέρδισε το φάουλ στο 2-1 το 44ου και πρόσφερε την ασίστ στο 3-1 του 49ου. Στο 12ο Χάιμε Καστριγιόν είχε ανοίξει το σκορ υπέρ των Ράπιντς, ενώ ο Τζεφ Λαρέντοβιτς μείωσε σε 3-2 στο 55ο.
Τέλος, οι Βανκούβερ Ουάιτκαπς κατέβαλαν με 2-1 τη Ρέαλ Σολτ Λέικ, η οποία συμπλήρωσε δύο σερί ήττες. Μάλιστα μείωσε στο 92ο λεπτό με κεφαλιά του Νατ Μπόρτσερς, ενώ ο Καμίλο Σανβέζο βρήκε, έπειτα από καιρό, επαφή με αντίπαλα δίχτυα στο 58ο λεπτό και ο Ντέιν Ρίτσαρντς διαμόρφωσε το 2-0 στο 64ο.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Βανκούβερ Ουάιτκαπς-Ρέαλ Σολτ Λέικ 2-1
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι-Ντι Σι Γιουνάιτεντ 2-1
Ντάλας-Κολοράντο Ράπιντς 3-2
Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς-Σιάτλ Σάουντερς 2-1











πηγή: onsports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: