Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Με… άρωμα Σούπερ Λίγκας!!

Με… άρωμα Σούπερ Λίγκας
Τι και αν ήταν ένα απλό φιλικό προετοιμασίας; Ατρόμητος και Πανθρακικός αναμετρήθηκαν σε ένα παιχνίδι που είχε… γεύση από την προσεχή Σούπερ Λίγκα, με τους «κυανόλευκους» να επικρατούν στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου με σκορ 2-1.

Οι Περιστεριώτες είχαν στην κατοχή τους τη μπάλα στα πρώτο 20λεπτο του ματς και τελικά η υπεροχή του ανταμείφθηκε στο 29’ με το γκολ του Σκόνδρα. Ο μπακ του Ατρόμητου έκανε την κούρσα από τα δεξιά και αφού έκανε το 1-2 με τον Μπέλιτς, έπιασε το σουτ με το αριστερό, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Στη συνέχεια ο Πανθρακικός ανέβηκε, με τον Ατρόμητο να εστιάζει κυρίως στις αντεπιθέσεις. Στο 59’ ο Μπρίτο διπλασίασε τα τέρματα για τους «κυανόλευκους» με εξαιρετικό σουτ μακριά από την περιοχή, χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Αντίλοβιτς.

Το τελικό 2-1 «έγραψε» για τους Θρακιώτες ο νεοαποκτηθείς, Κυβελίδης, καθώς στο 64’ μετά από βαθιά σέντρα του Λουσέρο, απέφυγε πολύ όμορφα τον Λαζαρίδη και αφού βγήκε μόνος απέναντι στον Ιτάνζ, πλάσαρε σωστά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Επστάιν, Ιγκλέσιας, Πίτου, Μπρίτο, Δημούτσος, Μπέλιτς, Κούτσι

Πάγκος: Καραγκιολίδης, Αθανασίου, Σουμπίνιο, Γιαννούλης, Καλέργης, Καραγκούνης, Καραμάνος, Μπάλας, Νάστος, Ταυλαρίδης

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Χρήστους, Σαρακατσάνος, Μίνγκας, μελίσης, Λαδάκης, Κυβελίδης, Λουσέρο, Μουνάφο, Τσέρφα, Μπαϊκαρά

Πάγκος: Αντίλοβιτς, Καθάριος, Κοντογουλίδης, Μακρυδημήτρης, Μιχαλόπουλος, Σκλιοπίδης, Ντε Κάστρο


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: