Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Καλή εμφάνιση με… comeback Καμπάνταη!!

Καλή εμφάνιση με… comeback Καμπάνταη
Τη νίκη με σκορ 2-1 πήρε ο ΟΦΗ στο φιλικό κόντρα στην Επισκοπή. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου μπορεί να μην… έβγαλε μάτια με την απόδοσή της, όμως η εικόνα της ήταν σαφώς καλύτερη σε σύγκριση με το προηγούμενο ματς κόντρα στον Εργοτέλη.

Παράλληλα, την επανεμφάνισή του στα γήπεδα έκανε ο στράικερ των «μελανόλευκων», Λεωνίδας Καμπάνταης, ο οποίος τους τελευταίους μήνες είχε ταλαιπωρηθεί από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Τώρα όσον αφορά τον αγώνα που έγινε στις εγκαταστάσεις του ΒΑΚ το σύνολο του «Αναστό» ήταν αυτό που μπήκε πιο δυνατά, με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ στο 21’ με τον Ροβύθη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών της Επισκοπής.

Ωστόσο, η «απάντηση» των τυπικά φιλοξενούμενων ήρθε στο 26’ με τον Τριανταφύλλου, ο οποίος «κατέβηκε» με άνεση όλη την αριστερή πλευρά και χωρίς να δυσκολευτεί έκανε το 1-1. Το τελικό σκορ (2-1) διαμόρφωσε ο Μανόλης Ζαχαράκης στο 41’ ύστερα από σέντρα του Ζορμπα ο νεαρός αμυντικός με τακουνάκι (!) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα.

ΟΦΗ: Γουναρίδης- Κολιακουδάκης, Σόουζα, Ζαχαράκης, Βάντο- Ζορμπάς, Μπανούσης, Ροβύθης- Βιτώρος, Μωραΐτης, Καμπάνταης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν ακόμα οι: Σαχσανίδης, Μονιάκης, Δαμιανάκης, Νύκταρης, Χατζηκοσμάς, Παπαδιός, Ανωγειαννάκης.

Επισκοπή: Nικηφόρος, Αργυράκης, Ψωμάς, Σταυρακάκης, Μπαμπουλάκης, Δελήμπασης, Ρουμπάκης, Σουμπασάκης, Τσέκος,Κοζανίδης,Τριανταφύλλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν ακόμα οι: Κελαιδής, Μουρτζανός, Δερμίσης, Μαραθιανός, Μποτωνάκης, Φραντζεσκάκης, Πουλάκης, Ταμάμης, Δομάζος, Αντιασβίλι, Τασιγιάννης.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: