Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Αγωνιά και περιμένει!!

Αγωνιά και περιμένει
Τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν το τελευταίο διήμερο ρεπό που θα δουν για πολύ καιρό και ετοιμάζονται να επιστρέψουν στις προπονήσεις από Δευτέρα, οι διοικούντες την ΠΑΕ αγωνιούν για το αν θα δοθεί λύση στο θέμα της φορολογικής ενημερότητας.

Ο Βαγγέλης Βλάχος είδε με ικανοποίηση την «Ένωση» να ολοκληρώνει δύο μεταγραφικές κινήσεις με την απόκτηση των Φουρτάδο και Κουτρουμπή (αν και επίσημα δεν μπορεί να ανακοινωθεί τίποτα ακόμη), ζήτησε όμως, να γεμίσει το ρόστερ με δύο ακόμη χαφ.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει φυσικά να συνεχίσει να υπάρχει ΑΕΚ και για την επιβίωσή της απαιτείται να βρεθεί λύση άμεσα με το θέμα της φορολογικής ενημερότητας.

Από τη στιγμή που δεν υπήρξε λύση μέσω ειδικής τροπολογίας σε νομοσχέδιο στη Βουλή, η υπόθεση είναι στα χέρια της Πολιτείας αλλά και των θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε διορία στις ομάδες που έχουν ελλείψεις στο φάκελό τους διορία μέχρι τις 21 Αυγούστου προκειμένου να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα και να πάρουν άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Για να μπορέσει η ΑΕΚ να προσκομίσει τη φορολογική ενημερότητα, θα χρειαστεί είτε η ΕΕΑ να δώσει άδεια υπό αίρεση, είτε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα να δώσουν το «ΟΚ» υπό την ίδια συνθήκη.

Με απουσίες στο φιλικό

Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα και την Τρίτη δίνουν φιλικό κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών σε ένα ματς που θα διεξαχθεί στις 19:30 και όλα δείχνουν πως δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη. Στην Εύβοια δεν θα ταξιδέψει σίγουρα ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, ο οποίος ενσωματώνεται με την Εθνική Ελπίδων, όμως πρόβλημα ίσως να υπάρξει και με τον Ταξιάρχη Φούντα.

Ο νεαρός παίκτης της «Ένωσης» ένοιωσε ένα σφίξιμο, που είχε ως αποτέλεσμα να μην προπονηθεί την Παρασκευή και κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και τη Δευτέρα. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Βαγγέλης Βλάχος αναμένεται να μη ρισκάρει και να τον προφυλάξει προκειμένου να αγωνιστεί κόντρα στην Παναχαϊκή το επόμενο Σάββατο, στο ματς που θα αποτελέσει και test-event ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: