Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Μαντσίνι: «Φαβορί η Γιουνάιτεντ»!!

Μαντσίνι: «Φαβορί η Γιουνάιτεντ»!
Τα… mind games άρχισαν πριν καλά – καλά ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ! Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, στη συνέντευξη Τύπου του Community Shield κόντρα στην Τσέλσι, δήλωσε ότι η Μάντσεστερ Σίτι πολύ δύσκολα θα καταφέρει να διατηρηθεί στην κορυφή!

Τα λόγια του Ιταλού τεχνικού για την ομάδα του ίσως να είναι και αποτέλεσμα του εκνευρισμού του για το γεγονός πως δεν έχει γίνει καμία μεταγραφή και συνεχίζει με τα ίδια πρόσωπα που πέρυσι έκαναν την υπερπροσπάθεια για να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου στην Αγγλία.

Οι «πολίτες» ανέβηκαν στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά έπειτα από 44 χρόνια, αλλά ο Μαντσίνι εμφανίστηκε απαισιόδοξος για τη νέα σεζόν! «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το απόλυτο φαβορί. Εμείς θα τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα, αλλά από τη δεύτερη θέση και κάτω…».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για το μεταγραφικό κομμάτι, πράγμα που φανέρωσε για ακόμη μια φορά τον εκνευρισμό του έμπειρου τεχνικού: «Θα πρέπει να μιλήσετε με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας μας. Δεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Όταν κερδίζεις κάτι, πρέπει να βελτιώνεσαι σαν ομάδα και να δίνεις συνέχεια στις επιτυχίες. Όταν χτίζεις μια ομάδα, δεν πρέπει να κάνεις μεταγραφές δέκα μέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, αλλά αρκετό καιρό πριν. Τώρα θα είναι δύσκολο να κάνουμε κίνηση, αφού αρχίζουν όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οι ομάδες ξέρουν ότι θα είναι δύσκολο να βρουν αντικαταστάτες για τους παίκτες που θα αποχωρίσουν».

Τώρα, όσον αφορά την Τσέλσι, την οποία θα αντιμετωπίσει η Μάντσεστερ Σίτι το μεσημέρι της Κυριακής για το Community Shield, o προπονητής των «πολιτών» έδειξε να υπολογίζει πάρα πολύ τους «μπλε»:

«Έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές προσθήκες με ποιοτικούς και νεαρούς ποδοσφαιριστές. Βέβαια, έπρεπε να ενισχυθεί από τη στιγμή που έφυγε και ο Ντρογκμπά. Πάντως, αν είναι στο τέλος της σεζόν θα έχουμε στεφθεί εκ νέου πρωταθλητές, τότε ας χάσουμε την Κυριακή…».

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: