Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ο πρώτος από τα λημέρια του Ιβάν; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εντυπωσιακή είσοδος του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ και το χοντρό πακέτο που σπρώχνει ο ομογενής επιχειρηματίας, άνοιξαν φυσικά την όρεξη για και για μια μεγάλη μεταγραφή.
Ο πρώτος από τα λημέρια του Ιβάν; (ΒΙΝΤΕΟ)
Εντάξει, ο ΠΑΟΚ πήρε δανεικό τον Κουμάλο από τον Τότεναμ, κράτησε τον Σαλπιγγίδη, θα έχει ακόμα ένα χρόνο στις τάξεις του τον Σταφυλίδη παρά την πώληση του τελευταίου στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, ωστόσο για την ώρα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση που θα ταράξει τα νερά και θα ζεστάνει τον κόσμο. Όμως, οι κεραίες του σκύλου εντόπισαν πως ο Ιβάν ...κάτι έχει στα σκαριά. Όχι ο ίδιος φυσικά, αλλά οι συνεργάτες του, που ασχολούνται πιο "ειδικά" με το ποδόσφαιρο.
Στόχος Νο1, λοιπόν, όπως λέγεται στη ρωσική πιάτσα, είναι ένας ...Ισπανός. Που αγωνίζεται φυσικά στη Ρωσία. Πρόκειται για τον αμυντικό χαφ της Λοκομοτίβ Μόσχας, Αλμπέρτο Θαπατέρ Αργιόλ, έναν παίκτη με πλούσια εμπειρία και καλό όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Ο Θαπατέρ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρεάλ Σαραγόσα (2004-09, 177 συμμετοχές / 5 γκολ), στη συνέχεια πήγε στην Ιταλία όπου φόρεσε τη φανέλα της Τζένοα (2009-10, 28/3), ενώ την επόμενη χρονιά (2010-11) φόρεσε τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22/3) πριν υποκύψει στα εκατομμύρια των Ρώσων της Λοκομοτίβ, με την οποία υπέγραψε ...5ετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Την πρώτη του σεζόν στη Μόσχα είχε 22 συμμετοχές (1 γκολ), ωστόσο όπως λένε οι Ρώσοι, δεν του άρεσε και πολύ η εμπειρία της Μόσχας και "ψήνεται" να επιστρέψει στη Μεσόγειο, έστω για ένα χρόνο για να ...ξελαμπικάρει. Όπως μάθαμε, λοιπόν, οι συνεργάτες του Ιβάν έχουν αρχίσει ήδη να ερευνούν το ενδεχόμενο απόκτησης του 27χρονου Ισπανού με τη μορφή "δανεισμού" για ένα χρόνο. Μάλιστα, οι πηγές μας στη Ρωσία δεν αποκλείουν τίποτα, καθώς ο Ιβάν έχει τον τρόπο του στα βόρεια κλίματα. Βρε, λέτε;
Ρίξτε και μια ματιά στον Αλμπέρτο Θαπατέρ στο βίντεο που ακολουθεί, για να πάρετε μια γεύση των ικανοτήτων του...



πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: