Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

«Διπλό» για τη Ρίβερ Πλέιτ!!

Με δύο γκολ του Ρογέλιο Φούνες Μόρις, η Ρίβερ Πλέιτ επικράτησε με 2-0 της Εστουντιάντες, οπότε πήρε την πρώτη της φετινή νίκη στο αργεντίνικο πρωτάθλημα και ξέφυγε από την «καυτή» ζώνη της τριετής κατάταξης.
Ο παραπάνω 21χρονος επιθετικός πρωταγωνίστησε στα σαββατιάτικα (11/08) ματς της δεύτερης αγωνιστικής σκοράροντας στο 53ο και στο 66ο λεπτό. Στο 1-0 ο Μόρις εκμεταλλεύτηκε εκπληκτική ασίστ του Νταβίντ Τρεζεγκέ της Ρίβερ, η οποία κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.
Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε ο αγώνας ανάμεσα στην Μπελγκράνο Ντε Κόρντομπα και τη Σαν Λορένζο. Οι δεύτεροι είχαν ελάχιστες ευκαιρίες και στάθηκαν τυχεροί κατακτώντας έναν βαθμό. Μάλιστα η Σαν Λορένζο έπαιξε με δέκα παίκτες από το 48ο λεπτό, αφού αποβλήθηκε ο Αουγκούστο Αλβάρεζ.
Στο 1-1 έμειναν οι Ολ Μπόις και η Κίλμες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει με 3-0 την Μπόκα Τζούνιορς στην πρώτη αγωνιστική και προηγήθηκαν με τον Μαρτίν Καουτερούτσιο στο 23ο λεπτό. Πάντως, οι Ολ Μπόις θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν ταχύτερα, αλλά πήραν το «Χ» με τέρμα του Άνχελ Βιλντόζο στο 87ο λεπτό
Τέλος, ο αγώνας ανάμεσα στην Ιντεπεντιέντε και τη Βελέζ Σάρσφιλντ αναβλήθηκε, επειδή ο αγωνιστικός χώρος επηρεάστηκε υπερβολικά από τη βροχόπτωση των τελευταία ημερών. Οι δύο ομάδες έδωσαν νέο ραντεβού τη Δευτέρα (13/08), ώστε να διεξαχθεί το μεταξύ τους ματς.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Εστουντιάντες-Ρίβερ Πλέιτ 0-2
Ολ Μπόις-Κίλμες 1-1
Μπελγκράνο-Σαν Λορένζο 0-0
Ιντεπεντιέντε-Βελέζ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ






πηγή: onsports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: