Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

«Να ανακαλέσει ο Αλαφούζος»

Μετά τον Ατρόμητο και ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το σχόλιο του Γιάννη Αλαφούζο στο twitter, με το οποίο αποκαλεί την Ηπειρώτικη ομάδα θυγατρική του Ολυμπιακού.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ο ηγέτης της Παναθηναϊκής Συμμαχίας έπεσε θύμα παραπληροφόρησης, ενώ μεταξύ άλλων τονίζεται πως με τέτοιες τοποθετήσεις μπορεί να προκληθούν και εντάσεις μεταξύ των φιλάθλων στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε το εκτός πραγματικότητας και παιδαριώδους λογικής σχόλιο, του νεοφώτιστου στα ποδοσφαιρικά δρώμενα κου Αλαφούζου για τον ΠΑΣ, με την ιδιότητα του μέλους τη Παναθηναϊκής συμμαχίας.

Ο κος Αλαφούζος προφανώς δεν μπορεί να γνωρίζει λεπτομέρειες για τους όρους απόκτησης των φετινών μεταγραφικών επιλογών της ομάδας μας, αλλά αν ήθελε θα μπορούσε να ενημερωθεί εύκολα για το ότι δεν έχει αποκτηθεί κανείς με τη μορφή δανεισμού.

Αν ο κος Αλαφούζος ενοχλείται που ποδοσφαιριστές του ΟΣΦΠ μεταγράφονται, μετά τη λήξη της συνεργασίας τους, σε άλλες ομάδες ας καταθέσει πρόταση στις αρμόδιες επιτροπές ώστε αμέσως μετά να κλείνουν οριστικά και την καριέρα τους.

Ο κος Αλαφούζος προφανώς έπεσε θύμα παραπληροφόρησης αλλά και άγνοιας. Αυτό όμως δεν τον δικαιολογεί για τον προσβλητικό για την ομάδα μας χαρακτήρα των δηλώσεών του και τον καλούμε να ανακαλέσει άμεσα.

Τέτοιου είδους δηλώσεις άλλωστε πέραν των προς στιγμή δημιουργίας εντυπώσεων, αφορμή μόνο για εντάσεις μεταξύ των φιλάθλων μπορεί να αποτελέσουν στο άμεσο μέλλον, των οποίων θα φέρει την ευθύνη.

Επειδή ''ού δύναται άλλους σώσαι, σώσει εαυτόν και Παναθηναϊκή Συμμαχία''»

Δεν υπάρχουν σχόλια: