Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Πάει για δεκάμηνο αποκλεισμό ο Κόντε!!

Πάει για δεκάμηνο αποκλεισμό ο Κόντε
Με δεκάμηνο αποκλεισμό από το χώρο του ποδοσφαίρου θα τιμωρηθεί ο Αντόνιο Κόντε, σύμφωνα με πληροφορίες ή εκτιμήσεις της Gazzetta Dello Sport.

Ο προπονητής της Γιουβέντους απειλείται με βαριά «καμπάνα» για την εμπλοκή του στο νέο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες, καθώς κατηγορείται πως είχε πλήρη γνώση για χειραγώγηση αποτελέσματος σε δύο αγώνες της Σιένα της σεζόν 2010/11 για τη Serie B, όταν βρισκόταν στον πάγκο της.

Αρχικά είχε έρθει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον εισαγγελέα Στέφανο Παλάτσι, προκειμένου να τιμωρηθεί μόνο με τρίμηνο αποκλεισμό με αντάλλαγμα τη… συνεργασία του, ωστόσο η πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας απέρριψε τη συγκεκριμένη συμφωνία και θα παραστεί σε δίκη. Τον Κόντε «καίει» η κατάθεση του τότε παίκτη του στη Σιένα, Φίλιπο Καρόμπιο, η κατάθεση του οποίου θεωρείται αξιόπιστη.

Αντίθετα οι Λεονάρντο Μπονούτσι και Σιμόνε Πέπε, που αντιμετωπίζουν ανάλογες κατηγορίες, φαίνεται πως θα τις αποφύγουν καθώς η κατάθεση του Αντρέα Μασιέλο σε βάρος τους έχει πολλά «κενά». Ο Μπονούτσι (αμυντικός της Γιουβέντους) αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα χειραγώγησης ενός αγώνα της Μπάρι το Μάιο του 2010 και κινδυνεύει με τιμωρία τριών ετών και έξι μηνών. Ο Πέπε (μεσοεπιθετικός της Γιουβέντους) κατηγορείται πως είχε γνώση για τη χειραγώγηση του εν λόγω αγώνα, όσο αγωνιζόταν στην Ουντινέζε, και κινδυνεύει με αποκλεισμό ενός χρόνου.

Την Πέμπτη αναμένεται να γίνουν γνωστές οι ποινές που εισηγείται η πειθαρχική επιτροπή και εντός πέντε ημερών θα έχουν δυνατότητα οι κατηγορούμενοι να ετοιμάσουν την υπερασπιστική τους γραμμή.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: