Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Δεν ήταν για τα δόντια της…!!

Δεν ήταν για τα δόντια της…
Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Έβερτον ήταν μεγάλη και η Ένωση έφυγε με το βαρύ 4-1 από το «Γκούντισον Παρκ».

Το καταπληκτικό γκολ του Φούντα, κρατάει ο Βλάχος, αφού η ομάδα του έδειξε πολλά αμυντικά κενά, ενώ απουσίασε και η δημιουργία φάσεων στην επίθεση.

Τρία γκολ ο Νέισμιθ και ένα ο Χίμπερτ. Για τον τελευταίο εξάλλου, έγινε το φιλικό, και αποθεώθηκε από περίπου 200 που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, μετά το γκολ του.



Μπορεί τα φιλικά να προσφέρουν… ασφαλή συμπεράσματα στους προπονητές των ομάδων, όμως το πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Έβερτον μόνο ένα, τέτοιο, μπορούσε να δώσει στον Βαγγέλη Βλάχο. Πως έχει πολύ δουλειά να κάνει. Η ΑΕΚ, εμφανίστηκε, κατώτερη από την αγγλική ομάδα, έδειξε πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ επιθετικό, πλην του καταπληκτικού γκολ του Φούντα δεν είχε να επιδείξει τίποτα άλλο.

Ο Στίβεν Νέισμιθ έκανε άνω κάτω τους Μπουγαΐδη και Κοντοέ και μόλις στο πρώτο λεπτό έβαλε στη θέση του οδηγού την Έβερτον. Λίγα λεπτά αργότερα ο Φούντας έπιασε ένα πολύ όμορφο σουτ και έκανε το 1-1, όμως ο Σκωτσέζος επιθετικός, το πήρε… πατριωτικά και με δύο ακόμα τέρματα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Ένα ακόμα «μελανό» σημείο, εκτός από την κακή εμφάνιση και ο τραυματισμός του Φούντα, ο οποίος έφυγε πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 45 λεπτά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ΑΕΚ να παρουσιάζεται με διάθεση να παίξει πιο ψηλά, πράγμα όμως που και πάλι δεν της έδινε την δυνατότητα να δημιουργήσει φάσεις. Από την άλλη πλευρά οι Άγγλοι έριξαν ρυθμό στην απόδοσή τους και ηρέμησαν το παιχνίδι. Το γκολ του Χίμπερτ με εκτέλεση φάουλ, ήρθε για να ξεσηκώσει και πάλι τα πλήθη, 200 άτομα εκ των οποίων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για ένα δίλεπτο προκειμένου να αποθεώσουν τον αρχηγό της καρδιάς τους.

Τα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξαν πολλά και οι φωνές του Βαγγέλη Βλάχου ήταν χαρακτηριστικές των παραπόνων που είχε ο Έλληνας τεχνικός από τους παίκτες του. Μάλιστα, ο πρώην τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης έκανε και αρκετές αλλαγές, ενώ δοκίμασε και πράγματα αλλάζοντας εσωτερικά τους παίκτες, θέσεις. Μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι και η ΑΕΚ, ολοκληρώνει τα φιλικά της στην Αγγλία με αυτή την ήττα από την Έβερτον, η οποία στο πρώτο ημίχρονο έδειξε πολύ καλά στοιχεία.




Έβερτον (Ντέιβιντ Μόγιες): Χάουαρντ, Χίμπερτ, Χάιτινχα, Ντιστέν, Μπέινς, Όσμαν, Γκίμπσον , Φελαϊνί, Πίενααρ, Νέισμιθ, Γέλαβιτς.

Αγωνίστηκαν και οι: Μούχα, Νέβιλ, Κόουλμαν, Γκιγιέ, Μπάρκλεϊ, Βέλλιος, Ντάφι, Ρόντγουελ, Ανιτσέμπε.

ΑΕΚ (Βαγγέλης Βλάχος): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές (72’ Βλάχος), Γιάγκο, Σιαλμάς (57’ Κουρέλας), Ρίκκα (70΄ Κοτσαρίδης), Παυλής (37’ Σταματής), Τσαμουρλίδης (37’ Γροντής), Αρκούδας, Λαγός (84’ Ματεντζίδης), Φούντας (41’ Παπαδημητρίου), Μπουγαΐδης.

Στον πάγκο οι: Αραμπατζής, Τσίτας, Αγκιριμπά.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: