Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Γκολ και θέαμα!!

Γκολ και θέαμα
Ισόπαλο με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι της SKODA ΞΑΝΘΗ με τον Εθνικό Γαζώρου το βράδυ της Τετάρτης στα Πηγάδια. Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δουν την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα, σε ένα γήπεδο που ήταν γεμάτο από κόσμο, ενώ παρόντας ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος.

Στο 25’, μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια στην κόντρα επίθεση, οι Μάνταλος – Γκατσολάρι συνεργάστηκαν και ο τελευταίος έδωσε την ασίστ στον Αλτιπαρμακόφσκι, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Στο 28’, ο Μάνταλος με «κεραυνό» έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 47’, ο Βασιλακάκης εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την σέντρα του Μπαξεβανίδη και με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Το 2-1 σημείωσε ο Ζυγκερίδης στο 75’ με όμορφο μακρινό σουτ και στο 88’ ο Χαριτίδης με σέντρα-σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Η SKODA ΞΑΝΘΗ ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Λοντίγκιν, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Κομεσίδη, Γούτα, Γκατσολάρι, Ντάνι, Μάνταλο, Μαρσελίνιο, Πλατέλλα, Αλτιπαρμακόφσκι. Έπαιξαν και οι: Λυμπερόπουλος, Κούτεφ, Τορομανίδης, Τσαμούρης, Γκλέισον, Τριάδης, Ονουάτσι, Βάλλας, Μαρκόφσκι, Βασιλακάκης.

Ο Εθνικός Γαζώρου ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Αποστολίδη, Μερεσιώτη, Κατσαβάκη, Καπία, Παπάζογλου, Γεωργιάδη, Ναλμπάντη, Μπεκιάρη, Σαββίδη, Κρυστάλλη, Μαχαιρούδη. Έπαιξαν και οι: Βαλσαμάκης, Ζυγκερίδης, Χαριτίδης, Κοσμίδης, Κουκούτσης, Παλάσκας, Κουκόλης, Καρυπίδης, Κωνσταντινίδης, Αγγελακάς.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: