Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

«Μπάρτσα»… από τη βούλα!!

«Μπάρτσα»… από τη βούλα
Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Μαν. Γιουνάιτεντ 2-0 στα πέναλτι σε φιλικό που έδωσαν στο «Ούλεβι» του Γκέτεμποργκ. Το ματς χαρακτηρίστηκε από την αστοχία των «κόκκινων διαβόλων» από την άσπρη βούλα. Στο 44’ ο Βαλντές σταμάτησε την προσπάθεια του Ρούνεϊ μετά το μαρκάρισμα του Τέγιο στον Νάνι εντός περιοχής.

Στη διαδικασία των πέναλτι που ακολούθησε μετά το 0-0 του 90λεπτου, ο Νάνι σημάδεψε το δοκάρι και ο Πίντο απέκρουσε την προσπάθεια του Άσλεϊ Γιανγκ, ενώ Τσάβι και Πικέ σημάδεψαν σωστά για τους «μπλαουγκράνα».

Ντεμπούτο με την ομάδα του Τίτο Βιλανόβα έκανε ο Ζόρντι Άλμπα. Η μοναδική μεταγραφή των Καταλανών πέρασε στο 66’ στη θέση του Αντριάνο καλύπτοντας το αριστερό άκρο της άμυνας.

Μπαρτσελόνα: Βαλντές (46’ Πίντο), Άλβες (66’ Μοντόγια), Πουγιόλ (46’ Πικέ), Μασεράνο (66’ Μπαρτρά), Αντριάνο (66’ Άλμπα), Ινιέστα (46’ Σεσκ), Μπουσκέτς (76’ Ίλιε), Σέρχι Ρομπέρτο (46’ Τσάβι), Αλέξις (66’ Ραφίνια), Μέσι (46’ Αφελάι), Τέγιο (46’ Πέδρο).

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλέντσια, Βίντιτς (46’ Κάρικ), Φέρντιναντ, Εβρά, Νάνι, Σκόουλς, Άντερσον (77’ Πάουελ), Γιανγκ, Ρούνεϊ (46’ Καγκάουα), Γουέλμπεκ (66’ Μπερμπάτοφ).


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: