Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Γκαλιάνι: «Η απόκτηση του Κακά είναι σχεδόν αδύνατη»

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι αποκάλυψε με δηλώσεις του ότι τη δεδομένη στιγμή θεωρείται σχεδόν αδύνατη η απόκτηση του Κακά από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «ροσονέρι» επιθυμούν απεγνωσμένα να επανεντάξουν στο δυναμικό τους τον Βραζιλιάνο μετά την απώλεια των Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα για να ξαναζεστάνουν τους φιλάθλους της ομάδας.

Το οικονομικό χάσμα όμως με την ισπανική ομάδα είναι τεράστιο, με τους διοικούντες της Μίλαν να έχουν αποφασίσει πως θα ακολουθήσουν ΄πολιτική λιτότητας για φέτος τουλάχιστον.

«Η επιχείρηση Κακά είναι πολύ περίπλοκη περίπτωση. Θα μπορούσα να πω πως είναι σχεδόν αδύνατη. Τα κόστη είναι τεράστια, μιλάμε για μεγάλα ποσά», δήλωσε ο Γκαλιάνι στο Sky Sport Italia.

Εν τω μεταξύ, ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως ο Κακά θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ μόνο αν έρθει η κατάλληλη πρόταση.

«Το σημαντικότερο πράγμα είναι το ότι είναι χαρούμενος. Είναι καταπληκτικός παίκτης σε υψηλό επίπεδο. Εάν μείνει θα είναι τέλειο για μένα, εάν όχι όμως θα είναι αισθητή η διαφορά. Δεν θα τον αφήσουμε να φύγει ως ελεύθερος. Εάν μια ομάδα τον θέλει, θα πρέπει να πληρώσει», είπε στους δημοσιογράφους.

Ο Κακά έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ μέχρι το 2015 και το ενδιαφέρον της Μίλαν δεν τον εμπόδισε να μοιράσει τρεις ασίστ στη χθεσινή ηχηρή επικράτηση των «μερένχες» επί της ομάδας του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: