Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Φιλικός θρίαμβος της Ρεάλ επί της Μίλαν!!

Με 5-1 κέρδισε η Ρεάλ Μαδρίτης τη Μίλαν σε φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στη Νέα Υόρκη.
Δεκαεπτά τίτλοι Champions League βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς οι δύο σύλλογοι πραγματοποιούν το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας τους ενόψει της επόμενης σεζόν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Τα μεταξύ τους ματς διατηρούν πάντα ενδιαφέρον, ακόμα και αν αυτά είναι φιλικά, οπότε η «βασίλισσα» πρόσθεσε μία σπουδαία επιτυχία στο παλμαρέ της.
Δύο γκολ πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο Κακά ήταν, πάλι, ο κορυφαίος του γηπέδου στον αγώνα εναντίον της προηγούμενής του ομάδας. Πάντως το πρώτο ημίχρονο έληξε 1-1, έπειτα από τα γκολ των Άνχελ Ντι Μαρία και Ρομπίνιο.
Στο δεύτερο 45λεπτο εισήλθε ο Ρονάλντο. Πέρα από τις περίτεχνές του ενέργειες έφερε το σκορ στο 3-1 με γκολ στο 49ο και 66ο λεπτό. Ακολούθησε κεφαλιά του Σέρχιο Ράμος στο 81ο λεπτό, τέρμα με το οποίο ο Κακά συμπλήρωσε δύο ασίστ. Ο Βραζιλιάνος χαφ έκανε τριπλέτα στο 89ο λεπτό, όταν ο Χοσέ Καγιεχόν σημείωσε το 5-1.
Συνολικά οι Μαδριλένοι κυριάρχησαν και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα γκολ. Από την πλευρά τους, οι «ροσονέρι» ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτικοί στο «Yankee Stadium», κάτι που δεν είναι θετικό για τις επερχόμενες επίσημες υποχρεώσεις τους.



πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: