Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Φόβοι για απεργία στην Primera Division!!

Φόβοι για απεργία στην Primera Division
Αρκετές είναι οι πιθανότητες να αναβληθεί η πρώτη αγωνιστική (18/08) της Primera Division, αφού δεκατρείς από τις είκοσι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα απειλούν με απεργία.

Το βασικό αίτημα των συγκεκριμένων συλλόγων αφορά τη συμφωνία των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και αν δεν ικανοποιηθούν, τότε θα προχωρήσουν στη συγκεκριμένη ενέργεια και θα καθυστερήσει η έναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος.

Αυτό αποφασίστηκε στη χθεσινή συνάντηση των ιθυνόντων της LNFP (η ομοσπονδία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Ισπανίας) με τους συλλόγους, οι οποίοι εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους στα νέα δεδομένα.

Επίσης, ζητήθηκε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας να συναντηθεί με όλες τις ομάδες της Primera Division για να συζητηθούν τα τέσσερα ζητήματα που έχουν θέσει.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μπέτις, η Θέλτα, η Εσπανιόλ, η Χετάφε, η Γρανάδα, η Μαγιόρκα, η Οσασούνα, η Ράγιο Βαγιεκάνο, η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η Σεβίλλη και η Σαραγόσα είναι οι ομάδες που εκφράζουν την αντίθεσή τους στο υπάρχουν καθεστώς.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: