Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Γκοντίν ο αντικαταστάτης του Άγγερ;

Με αφορμή τις φήμες που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για τον Ντάνιελ Άγγερ, ο Μπρέναταν Ρόζτερς ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως ο Δανός παραχωρείται αν καλυφθεί οικονομικά η Λίβερπουλ, παρότι τη δεδομένη στιγμή ο Δανός αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας του.

Για το λόγο αυτό η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ θέλει να είναι καλυμμένη σε περίπτωση αποχώρησης του Άγγερ, ψάχνοντας ήδη τον αντικαταστάτη του. Νούμερο ένα στόχος των «κόκκινων» αποτελεί ο Ντιέγκο Γκοντίν της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος έφτασε κοντά στη Λίβερπουλ και πριν από 12 μήνες.

Η αγγλική ομάδα γνωριζει πως οι «ροχιμπλάνκος» αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, γεγονός που θέλουν να εκμεταλλευτούν στις διαπραγματεύσεις τους για τον 26χρονο Ουρουγουανό. Στο παρελθόν βέβαια, η Άρσεναλ, αλλά και η Τσέλσι βρίσκονταν σε επαφές για τον ίδιο παίκτη με την ισπανική ομάδα, αλλά το ενδιαφέρον αμφότερων έχει ατονίσει.

Τέλος, αναφορικά με την περίπτωση του Άγγερ, ο Ρότζερς γνωστοποίησε πως η Λίβερπουλ τον παραχωρεί μόνο σε περίπτωση που κατατεθεί πρόταση που θα φτάσει τις 24 εκ. λίρες.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: