Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

«Θέλει τρέλα η θέση του τερματοφύλακα»

Χαρακτηρίστηκε ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της πρώτης προπόνησης στην προετοιμασία. Ο λόγος για τον νεοαποκτηθένα Γιώργο Παπαδόπουλο. Μόνο που ο αδερφός του Γιάννη και υιός του Δανιήλ δεν είναι καθόλου νέος στον Ηρακλή. Επέστρεψε για να μείνει.

«Βρισκόμουν για πολλά χρόνια στην ομάδα και στην ουσία είναι σαν μην έλειψα ποτέ, γιατί ήμουν έξι μήνες ελεύθερος. Χάρηκα πολύ που ο Ηρακλής ενδιαφέρθηκε ξανά για μένα και επήλθε αυτή η συνεργασία, γιατί είναι η ομάδα της καρδιάς μου», δήλωσε με νόημα στους εκπροσώπους του Τύπου, που βρίσκονται στο Ελατοχώρι με την ομάδα.

Ο νεαρός πορτιέρο κέρδισε την εμπιστοσύνη του Γιώργου Στράντζαλη. «Η θέση του τερματοφύλακα είναι πολύ δύσκολη. Θέλει τρέλα για να την παίξεις. Αυτή την δόση τρέλας πιστεύω την έχουν όλοι οι γκολκίπερ που αγωνίζονται αυτή την στιγμή στον κόσμο. Είναι η μόνη θέση που δεν παίχτηκε από την οικογένειά μου. Ο πατέρας μου έπαιξε σε όλες τις θέσεις, ο αδερφός μου αμυντικό χαφ...Νομίζω ότι εξαιτίας του Γιάννη (σ.σ. ο αδερφός του), έγινα τερματοφύλακας. Πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά. Θα πρασπαθήσω με λίγα λόγια να τον αναγκάσω να το λέει αυτό σε κάθε προπόνηση».

Για τα τελευταία χρόνια όπως βιώνει την κατάσταση ο ίδιος, επισήμανε. «Τα τελευταία τρία χρόνια κάθε καλοκαίρι, βιώναμε μια παράξενη κατάσταση. Ζούσαμε με την αγωνία, αν θα πάρουμε την αδειοδότηση, δεν ξέραμε την κατηγορία που θα παίξουμε... Τελικά, η ομάδα έπεσε, γεγονός που ήταν κακό για όλους εμάς που ανήκαμε και ανήκουμε στην οικογένεια του Ηρακλή».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: