Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Απώλεια είναι μόνον ο Μέλμπεργκ!!

Ο επαγγελματισμός και η ξεροκεφαλιά του Μέλμπεργκ, η άρνηση του Ολυμπιακού να ξεφύγει από το οικονομικό πλάνο του και το πείσμα που χαρακτήρισε τη στάση των δύο πλευρών όσο κράτησαν οι διαπραγματεύσεις τους, έφεραν αυτές τις «χαμένοι και οι δύο» εξελίξεις. Γράφει ο Άγγελος Μενδρινός.
Απώλεια είναι μόνον ο Μέλμπεργκ
Ο Σουηδός θα παίξει στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας μόνο για τα λεφτά και δίχως καμία φιλοδοξία, πηγαίνοντας προς ένα τέλος όχι αντάξιο για τη μεγάλη καριέρα του.

Κι ο Ολυμπιακός έχει μπει σε μια περιπέτεια, να ψάχνει πια -  καθώς μπαίνουμε στα τελειώματα των μεταγραφών - για μια λύση άμεσης ανάγκης μέχρι να γυρίσει ο Αβραάμ και να δέσουν οι καλοί Έλληνες στόπερ που υπάρχουν στο ρόστερ.

Με τον Κανού ο Ολυμπιακός έχασε χρόνο, έχασε βέβαια κι η Βενετιά βελόνι... Έμπειρο κεντρικό αμυντικό για να μπει άμεσα στην ομάδα και να τη δυναμώσει για το Τσάμπιονς Λιγκ θα βρουν οι κόκκινοι και θα κάνουν τη δουλειά τους, παρότι όσο περνούν οι μέρες οι λύσεις στην αγορά λιγοστεύουν.

Αυτό που τελικά θα μείνει ως ένα βασικό συμπέρασμα της φετινής μεταγραφικής περιόδου είναι ότι η διαχείριση της υπόθεσης Μέλμπεργκ εκ μέρους του Ολυμπιακού και η απογοητευτική σε θέμα συμπεριφοράς στάση του Σουηδού, οδήγησαν σε μπελάδες, τρεχάματα και λανθασμένες επιλογές.

Ο Ολυμπιακός να κόβει στόπερ προτού αυτοί προλάβουν να...κόψουν στο γήπεδο...

Κι ο Μέλμπεργκ να βουλιάζει στα τελειώματα σε βυθισμένα υποβρύχια...
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: