Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

«Δεν έχουμε δύναμη σε καίριες θέσεις»

«Δεν έχουμε δύναμη σε καίριες θέσεις»
Μισογεμάτο εξακολουθεί να βλέπει το… ποτήρι στην ΑΕΚ ο Βαγγέλης Βλάχος.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η ήττα (4-1) από την Έβερτον ανέδειξε για ακόμα μία φορά τα σημαντικά κενά που έχει η «Ένωση», ωστόσο εμφανίστηκε αποφασισμένος με τους νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν να παλέψουν για να τιμήσουν την φανέλα της ομάδας.

Πως σχολίασε το... ναυάγιο στην προσπάθεια απόκτησης του Σταύρου Τσουκαλά.


Αναλυτικά, όσα είπε:

«Στα φιλικά παιχνίδια βλέπεις τις αδυναμίες σου. Έχουμε πρόβλημα στην άμυνα. Τα γκολ που δεχόμαστε είναι γελοία. Δεν έχουμε δύναμη σε καίριες θέσεις. Ο αντίπαλος ήταν ανώτερος δεν το συζητάμε, αλλά στο πρώτο λεπτό δεν γίνεται να δέχεσαι γκολ. Είναι θέμα συγκέντρωσης. Αυτό είναι και δικό μου θέμα να το λύσω.

Ρίσκαρα με τον Σιαλμά και τον Κοντοέ. Είναι πίσω, αλλά έχουν 20 μέρες μπροστά τους. Είναι χρήσιμα παιδιά και μπορούν να βοηθήσουν. Στο β’ μέρος ήμασταν πιο υποφερτοί. Σήμερα ήταν συγκλονιστικό το άγχος που είχαν οι παίκτες, ήταν απερίγραπτο... Είναι δύσκολο να σηκώσεις αυτή τη φανέλα όταν δεν υπάρχουν έμπειροι παίκτες. Υποκλιθήκαμε σε έναν ανώτερο αντίπαλο. Το πιο θετικό είναι ότι αυτά τα παιδιά μέσα σε 20 μέρες, φάνηκαν σαν να δουλεύουν πολύ περισσότερο καιρό μαζί. Δεν μας φοβίζει τίποτα. Εμείς θα είμαστε όπως πρέπει».


Για το «ναυάγιο» στην μεταγραφή του Σταύρου Τσουκαλά και γενικά τα μεταγραφικά: «Λυπάμαι γιατί τον συγκεκριμένο παίκτη τον ήθελα. Είναι καλός. Ένα παιδί που μας έκανε ηλικιακά και θα μας βοηθούσε στην μεσαία γραμμή. Λυπάμαι που δεν έγινε. Διάλεξε μια ομάδα που μου έκανε εντύπωση. Χωρίς να θέλω πω κάτι για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Του εύχομαι καλή επιτυχία. Δεν έχω εναλλακτική λύση. Περιμένω τον Κουτρουμπή, ο Γιάγκο δεν είναι ενδεδειγμένη λύση, αλλά τι να κάνουμε. Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου, πιστεύω ότι κάτι θα έχει ο Βασίλης (Τσιάρτας), αλλά τι να κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: