Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Κατινιές Παναθηναϊκού-Ολυμπαικού... και στη μέση ο Σπανός!

Οι μάχες ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και συγκεκριμένα ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο και Γιάννη Μαρινάκη, μέσω ... twitter και μέσω... κύκλων ήταν λίγο-πολύ συνηθισμένες το τελευταίο διάστημα. Η νέα κόντρα όμως που ξέσπασε είχε και άλλον αποδέκτη που δεν είναι άλλος από τον Ατρόμητο.


Την αρχή έκανε ο «Mr ΣΚΑΪ», ο οποίος και πάλι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, έκανε λόγo για σημαδεμένα πρωταθλήματα και θυγατρικές ομάδες του Ολυμπιακού, αναφερόμενος σε Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα, με αφορμή κυρίως τον δανεισμό του Σουμπίνιο στους Περιστεριώτες.

Συγκεκριμένα έγραψε στην γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

«Σήμερα άρχισε ο δανεισμός των παικτών του ΟΣΦΠ στις θυγατρικές Ατρόμητος και Γιάννενα . Δημιουργείται πάλι τεράστιο θέμα αξιοπιστίας», ανέφερε και πρόσθεσε: «Είναι απαράδεκτο να δημιουργούνται πάλι συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού ! Εξελίσσεται μια συνωμοσία σε βάρος του Παναθηναϊκού και άλλων ΠΑΕ», ενώ κατέληξε αναφέροντας: «Εμείς της Παναθηναϊκής συμμαχίας προειδοποιούμε ότι θα αντιδράσουμε με όλα τα νόμιμα μέσα για να αποτρέψουμε νέα σημαδεμένα πρωταθλήματα».

Άμεση -όπως αναμένονταν- ήταν η απάντηση του Γιώργου Σπανού, ο οποίος μέσω ανακοίνωσης τόνισε πως ο Γιάννης Αλαφούζος είναι νέος στο χώρο και δεν ξέρει, ενώ θύμισε στον επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας αντίστοιχες συνεργασίες των «πράσινων» με την ομάδα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Το άκρως προσβλητικό σχόλιο που έκανε για την ομάδα μας ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» κύριος Γιάννης Αλαφούζος σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή Σουμπίνιο από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, μας προξενεί έκπληξη και αλγεινή εντύπωση.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε στον κύριο Αλαφούζο ότι η συγκεκριμένη λογική είναι μέσα στη διεθνή πρακτική σε όλες τις Λίγκες του κόσμου ώστε να γίνονται μετεγγραφές και δανεισμοί ποδοσφαιριστών μεταξύ των συλλόγων. Με την συγκεκριμένη πρακτική, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός και οι συνεργάτες του έχουν παραχωρήσει κατά το παρελθόν παίκτες στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός (Άντερσον, Εμπέντε, Μαρίνος) αλλά και έχουν πάρει παίκτες από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός (Τσίγκας, Δημούτσος).

Θα έπρεπε λοιπόν οι εκλεκτοί συνεργάτες του κυρίου Αλαφούζου, επειδή είναι καινούργιος στο χώρο και δεν γνωρίζει, να είχαν φροντίσει να τον ενημερώσουν έγκαιρα διότι τότε κανείς δεν μας χαρακτήρισε «θυγατρική» του Παναθηναϊκού.

Ας τον ενημερώσουμε τουλάχιστον εμείς, όσον αφορά τη δική μας ομάδα, ότι τα συμβόλαια των παικτών που παίρνουμε με τη μορφή δανεισμού καλύπτονται αποκλειστικά από την ΠΑΕ Ατρόμητος.

Κι επειδή ο κύριος Αλαφούζος έκανε αναφορά για «σημαδεμένα» και «στημένα» πρωταθλήματα, ανακαλούμε στη μνήμη του, προφανώς γιατί έχει ξεχάσει ή δεν παρακολουθούσε ποδόσφαιρο, τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό που η ομάδα μας απώλεσε το κύπελλο στο 120' της παράτασης και χρησιμοποίησε κανονικά τους δύο παίκτες (Μήτρογλου, Τάτος) που είχαμε δανεικούς από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι οποίοι είχαν πολύ καλή απόδοση.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι περήφανη γιατί όλη η Ελλάδα γνωρίζει την αταλάντευτη και αυτόφωτη παρουσία της ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο που μας έχει καταξιώσει και δεν έχει ανάγκη ούτε από συμμαχίες, ούτε από παρασκήνιο για να προοδεύσει.

Είναι φρόνιμο, ο κύριος Αλαφούζος που είναι καινούργιος στο χώρο να ενημερωθεί τελικώς από τους συνεργάτες του και να ανακαλέσει τον προσβλητικό χαρακτηρισμό που προσέδωσε στην ομάδα μας γιατί αλλιώς κινδυνεύει να χαρακτηριστεί κοινός συκοφάντης».

Ο Μάρτης - ως γνωστών- από τη Σαρακοστή δε λείπει και όπου Μάρτης σημειώστε Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε sms στον Γιάννη Αλαφούζο στο οποίο ανέφερε συγκεκριμένα: «Γιαννάκη πάρε τα χάπια σου γρήγορα και προσπάθησε να ηρεμήσεις και να κοιμηθείς». Η σαπουνόπερα «Superleague» συνεχίζεται...


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: