Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Τσιώλης: «Και θέλουμε και μπορούμε»

Τσιώλης: «Και θέλουμε και μπορούμε»
Πιστεύει στην ομάδα του και το δείχνει ο Σάκης Τσιώλης. Ο τεχνικός του Αστέρας Τρίπολης έχει πίστη στους παίκτες του και είναι έτοιμος μαζί με αυτούς να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League κόντρα στην Μαρίτιμο. «Παιχνίδι με υπομονή και επίθεση όποτε χρειαστεί», υποστηρίζει ο Καρδιτσιώτης τεχνικός.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σάκη Τσιώλη:

Για τον αγώνα με τη Μαρίτιμο: «Δεν είναι μόνο το σκορ που θα επηρεάσει τη ρεβάνς. Είναι κυρίως το ότι η Μαρίτιμο είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Και αυτό είναι ένα πρόβλημα για εμάς».

Για την πίστη στην πρόκριση: «Σίγουρα πιστεύουμε στην πρόκριση. Αυτή είναι η δουλειά μας. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο συγκεντρωμένοι. Θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση. Να αντιμετωπίσουμε πρώτα από όλα την επίθεση της Μαρίτιμο και όταν έχουμε την μπάλα στην επίθεση να κάνουμε το καλύτερο. Το θέλουμε και πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε».

Για το ρίσκο που θα πάρει: «Θα πρέπει να ρισκάρουμε επιθετικά αλλά όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή».

Για τα στοιχεία που θα έχει το παιχνίδι του Αστέρα: «Είναι ένα παιχνίδι που θέλει υπομονή. Έχουμε να διαχειριστούμε 90 λεπτά, και 120 αν χρειαστεί. Πρέπει να παίξουμε πειθαρχημένα και να κάνουμε αντεπίθεση όταν χρειάζεται».

Για τις αλλαγές που θα κάνει στην ενδεκάδα: «Θα γίνουν μια δύο αλλαγές. Αλλά αυτή την περίοδο δεν μπορείς να αλλάζεις πολλά. Άρα, θα πάμε με τη βασική ομάδα που παίξαμε και στα προηγούμενα τρία ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: