Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

«Μπαμ» με Πρίττα!!

«Μπαμ» με Πρίττα
Στον Πανθρακικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θανάσης Πρίττας. Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άρη, ήρθε σε συμφωνία με την ακριτική ομάδα και θα συνεχίσει για τον επόμενο χρόνο. Μόνο τα τυπικά απομένουν και ο παίκτης θα ανακοινωθεί την Πέμπτη.

Ο Πανθρακικός συνεχίζει να κινείται σε πολύ καλή βάση για τη νέα σεζόν με προσθήκες αξιόλογες που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και όχι κινήσεις εντυπωσιασμού. Ο Σάββας Παντελίδης βάζει στην μηχανή του έναν αξιόλογο παίκτη, ο οποίος έχει παραστάσεις τόσο από την Σούπερ Λίγκα όσο και από ευρωπαϊκούς αγώνες, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα με το εθνόσημο.

Η περασμένη σεζόν δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, στον Άρη, από τον οποίο και αποχώρησε. Πλέον, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πανθρακικό και απομένουν μόνο τα τυπικά, τα οποία θα προκύψουν την Πέμπτη και με την ανακοίνωση του παίκτη. Το συμβόλαιό του θα είναι μονοετές και ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί αμέσως στην υπόλοιπη αποστολή, καθώς έχει χάσει ήδη μεγάλο κομμάτι της προετοιμασίας.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: