Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Πρότυπό του ο Κακά!!

Πρότυπό του ο Κακά
Τον θαυμασμό που τρέφει στον Κακά επανέλαβε ο Στέφαν Ελ Σααραουΐ μιλώντας στο κανάλι της Μίλαν. Ο νεαρός επιθετικός, ωστόσο, ζήτησε από όλους τους οπαδούς να μην τον συγκρίνουν με τον Βραζιλιάνο άσο, αφού τα χαρακτηριστικά τους είναι διαφορετικά.

Η «κατάρα» του Σαν Σίρο, που μέχρι την περασμένη Τετάρτη εμπόδιζε τις ομάδες του Μιλάνου να πετύχουν νίκη στην έδρα τους, έσπασε χάρη στα δύο γκολ που πέτυχε εναντίον της Κάλιαρι ο Στέφαν Ελ Σααραουΐ. Ο νεαρός άσος, παράλληλα, έδωσε πίστωση χρόνου στον προπονητή του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος βρίσκεται από την αρχή της χρονιάς σε διαρκή αμφισβήτηση.

Το επίσημο κανάλι της Μίλαν αφιέρωσε, δίκαια, στον Ελ Σααραουΐ εγκωμιαστικά σχόλια, μαζί με μια συνέντευξη στην οποία ο νεαρός επανέλαβε πως πρότυπό του είναι ο Κακά. «Πάντα το έλεγα πως ο Κακά είναι το πρότυπό μου. Αυτό δεν σημαίνει πως μοιάζουμε σαν παίκτες, αφού έχουμε διαφορετικά χαρακτηριστικά. Για το λόγο αυτό παρακαλώ όλους τους φιλάθλους μας να μην μας συγκρίνουν. Άλλος παίκτης εκείνος, άλλος εγώ», τόνισε ο Ελ Σααραουΐ.

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες του νεαρού άσου; «Ονειρεύομαι την εθνική, όπως κάθε νέος παίκτης. Θα ήθελα να είμαι μέλος αυτής της ομάδας και ελπίζω πως θα πείσω τον Πραντέλι με τις εμφανίσεις μου πως αξίζω να παίζω με το εθνόσημο στο στήθος. Για να το πετύχω αυτό, βέβαια, πρέπει να παίζω καλά με τη Μίλαν. Μακάρι να καθιερωθώ στην ομάδα», απαντά ο παίκτης.

Κλείνοντας τη συνέντευξή του στο κανάλι της Μίλαν, ο Ελ Σααραουΐ αποκάλυψε ένα στοίχημα που έβαλε με τον αρχηγό της ομάδας, Μάσιμο Αμπροζίνι. «Αν μέχρι το Δεκέμβριο πετύχω 7 γκολ, ο Μάσιμο θα μου κάνει δώρο τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Θα το παλέψω, λοιπόν και για την ομάδα και για μένα», λέει γελώντας ο νεαρός.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: