Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Προκλητικό tweet Κλάους για τη νίκη των «μικρών»

Προκλητικό tweet Κλάους για τη νίκη των «μικρών»
Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε μια ημέρα νωρίτερα. Το ματς για το πρωτάθλημα Κ20 μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη έληξε με νικητή τον «Δικέφαλο του Βορρά» χάρη στο γκολ του Ανδριόπουλου στο 79’ αλλά εντύπωση προκαλεί το tweet του Στέφανου Αθανασιάδη.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν δοκάρι και αρκετές ευκαιρίες να σημειώσουν κάποιο γκολ αλλά τελικά το νικητήριο τέρμα το πέτυχε ο Ανδριόπουλος, έντεκα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Αυτός που το χάρηκε περισσότερο φαίνεται να είναι ο επιθετικός της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιάδης. Ο Κλάους συγχάρηκε τα παιδιά της ομάδας Κ20 και συνέχισε αρκετά προκλητικά, δημιουργώντας… κλίμα λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεταξύ τους ματς για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Δείτε την δεύτερη φωτό.

ΠΑΟΚ: Στρέζος, Κωνσταντινίδης Δ., Ποζατζίδης, Χατζόπουλος, Κιόσε, Παναγιωτούδης, Δεμιρτζόγλου (Γεωργιάδης 86΄), Κίτσιου, Παπαδόπουλος Β. (Μπαντάνης 81΄), Σαββίδης, Ανδριόπουλος (Ταουσιάνης 70΄)

Άρης: Παπαδόπουλος, Πολυζωίδης, Ποζίδης, Μπιμπισίδης, Τουλκερίδης, Αντωνιάδης, Ρένια, Παλιάτσος, Καλούδης (Παπακώστας 65΄), Καραγιάννης, Καρασίμος (Κρυστάλλης 46').



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: