Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Άδειες σε όλη τη Football League!!

Άδειες σε όλη τη Football League
Πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα και στις επτά ομάδες που δεν το είχαν ακόμη εξασφαλίσει, χορήγησε την Παρασκευή σε έκτακτη συνεδρίασή της η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Μόνο ο Ηρακλής είχε πλήρη φάκελο, ελλείψεις για τους υπόλοιπους που έλαβαν προθεσμία.

Και οι 21 ομάδες της Football League εξασφάλισαν την Παρασκευή άδεια να μετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα. Από τις επτά ομάδες για τις οποίες υπήρχε εκκρεμότητα, ο Ηρακλής είχε πλήρη φάκελο και έλαβε την άδεια χωρίς υποσημειώσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Καβάλα και ο Θρασύβουλος πήραν πιστοποιητικό, αλλά πρέπει να καταθέσουν και εγγυητική επιστολή μέχρι την Κυριακή 30/12. Άδεια δόθηκε και στις ΠΑΕ Παναχαϊκή και Βύζας Μεγάρων, χωρίς να έχουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Οι δύο ομάδες έλαβαν προθεσμία ενός μήνα (βάσει νόμου) για να τις προσκομίσουν.

Τέλος, πιστοποιητικό χορηγήθηκε και στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, υπό την αίρεση να φέρει μετοχολόγιο, ποινικά μητρώα μελών Δ.Σ. κι υπεύθυνες δηλώσεις ότι δεν συντρέχουν στα πρόσωπά τους κωλύματα του Νόμου.

Η επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: