Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

«Θα φτάσει μακριά η Γιουβέντους»

«Θα φτάσει μακριά η Γιουβέντους»
Ο Νταβίντ Τρεζεγκέ έφυγε το καλοκαίρι του 2010 από την Γιουβέντους, όμως ακόμη και τώρα που βρίσκεται στην Αργεντινή για λογαριασμό της Ρίβερ Πλέιτ συνεχίζει να παρακολουθεί αγώνες της «Γηραιάς Κυρίας».

Μάλιστα, ο Γαλλοαργεντινός στράικερ πιστεύει πως ο ιταλικός σύλλογος θα κάνει σπουδαία πράγματα στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ αν συνεχίσει να παίζει έτσι όπως έπαιξε κόντρα στην Τσέλσι για την πρώτη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Η Γιουβέντους με εξέπληξε θετικά στον αγώνα κόντρα στην Τσέλσι. Πραγματικά έχουν φτιάξει μία σκληροτράχηλη ομάδα. Το παιχνίδι της είναι οργανωμένο και πάντα έχει πάθος. Κάτι που έδειξε και μετά το δεύτερο γκολ που δέχτηκε στον αγώνα με την Τσέλσι. Αν συνεχίσει έτσι θα φτάσει μακριά στο Τσάμπιονς Λιγκ», τα λόγια του Τρεζεγκέ.

Ο 34χρονος επιθετικός της Ρίβερ Πλέιτ στις δηλώσεις του στάθηκε και σε μερικούς ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει με την απόδοσή τους στη φετινή «Γιούβε»: «Ο Μπουφόν εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο. Επίσης, Πίρλο και Βούτσινιτς είναι ποδοσφαιριστές παγκοσμίου κλάσης. Εκτός απ’ αυτούς εκείνοι που με έχουν εντυπωσιάσει με την απόδοσή τους είναι οι Βιντάλ και Μαρκίζιο».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: