Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ελπίζει για το ντέρμπι ο Σνάιντερ!!

Ελπίζει για το ντέρμπι ο Σνάιντερ
Μήνυμα προς όλους τους οπαδούς της Ίντερ έστειλε μέσω του Twitter ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ, στο οποίο τους υπόσχεται να δουλέψει σκληρά και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν από το νέο τραυματισμό του. Ο Σνάιντερ με τον τρόπο αυτό αφήνει ένα μικρό ενδεχόμενο να μη λείψει από το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Μίλαν στις 7 Οκτωβρίου.

Το παιχνίδι της Ίντερ στη Βερόνα κόντρα στην Κιέβο, προσφερόταν σαν μια καλή ευκαιρία για να ξεπεραστεί η οδυνηρή ήττα που υπέστη η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι από τη Σιένα. Η νίκη με 2-0 μπορεί να ήρθε δύσκολα, έδωσε, ωστόσο το δικαίωμα στην ομάδα του Μιλάνου να πλησιάσει την κορυφή της βαθμολογίας, βελτίωσε, παράλληλα, την ψυχολογία των παικτών.

Η νίκη αυτή επισκιάστηκε από το νέο μυϊκό τραυματισμό του Γουέσλεϊ Σνάιντερ, ο οποίος υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού. Ο τραυματισμός αυτός υποχρεώνει τον Ολλανδό να απουσιάσει τόσο από το ματς της 6ης αγωνιστικής κόντρα στη Φιορεντίνα, όσο και από το ντέρμπι με τη Μίλαν για την 7η αγωνιστική.

Ο Σνάιντερ θέλησε να δώσει κουράγιο τόσο στον ίδιο όσο και στον εαυτό του με ένα μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter και σύμφωνα με το οποίο υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο μεγάλο ματς της 7ης Οκτωβρίου. «Καλημέρα σε όλους. Θα δουλέψω σκληρά για να επανέλθω το συντομότερο και πιο δυνατός από πριν. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη», αναφέρει ο Σνάιντερ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο ίδιος ακόμα ελπίζει στην παρουσία του στο ντέρμπι του Μιλάνου.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: