Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Πληθαίνουν τα προβλήματα του Φεράρα!!

Πληθαίνουν τα προβλήματα του Φεράρα
Με δύο σημαντικές απουσίες είναι αναγκασμένος να παρατάξει τη Σαμπντόρια στο ματς με τη Νάπολι ο Τσίρο Φεράρα. Εκτός του τιμωρημένου Μάξι Λόπες, ο τεχνικός των Γενοβέζων θα στερηθεί τις υπηρεσίες και του Νικόλα Πότσι που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο πόδι.

Είναι δύο από τις ομάδες που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του Καμπιονάτο. Η Σαμπντόρια, προερχόμενη από τη δεύτερη κατηγορία, μετά τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού, παρουσιάστηκε ενισχυμένη και έκανε μια πολύ καλή εκκίνηση. Η Νάπολι, από την άλλη, χριζόταν από όλους ως το απόλυτο αουτσάιντερ, ως η ομάδα που μπορεί να αμφισβητήσει τα πρωτεία από τη Γιουβέντους και μέχρι τώρα επιβεβαιώνει τα προγνωστικά. Οι δυο τους συγκρούονται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής σε ένα ματς που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο προπονητής της Σαμπντόρια, όμως, Τσίρο Φεράρα, είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα του. Αιτία, η τιμωρία του Μάξι Λόπες, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του και ο τραυματισμός του Νικόλα Πότσι, που δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο Πότσι αποχώρησε από το ματς με τη Ρόμα και την Πέμπτη εξετάστηκε από τους καθηγητές Μπαλντάρι και Ματσόλα. Οι γιατροί διέγνωσαν διάστρεμμα στο δεξί του γόνατο, ένα πρόβλημα που δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο υποχρεώνει τον παίκτη να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή, παράλληλα με ξεκούραση, για μερικές μέρες. Αυτό σημαίνει πως ο Φεράρα χάνει έναν ακόμα επιθετικό ενόψει του αγώνα με τη Νάπολι.

Ο Πότσι αναμένεται να επανεξεταστεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας για να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο μεγαλύτερης ζημιάς.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: