Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Η πρωτιά… περνάει απ’ το Λονδίνο!!

Η πρωτιά… περνάει απ’ το Λονδίνο
Η Τσέλσι βρίσκεται για πρώτη φορά μπροστά σε σοβαρό κίνδυνο απώλειας της κορυφής στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ αλλά και στο ενδεχόμενο να «σπάσει» το φετινό αήττητο σερί της!

Οι «μπλε» του Λονδίνου αντιμετωπίζουν την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και με… στραβό αποτέλεσμα θα αγχώνονται παρακολουθώντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την Τότεναμ, το απόγευμα του Σαββάτου.

Το αγωνιστικό… τριήμερο στην Πρέμιερ Λιγκ αρχίζει με το ντέρμπι της πρωτεύουσας! Η ανεβασμένη Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ φιλοξενεί την Τσέλσι των τελευταίων μέτριων εμφανίσεων και από αυτό το παιχνίδι, μπορούν να προκύψουν πολλά, σε συνδυασμό με ό,τι γίνει λίγο αργότερα, στο «Ολντ Τράφορντ»!

Σε περίπτωση ήττας των «μπλε», θα είναι η πρώτη τους για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι «κανονιέρηδες» θα μειώσουν τη διαφορά τους από την κορυφή αλλά το βράδυ του Σαββάτου δεν αποκλείεται η κορυφή να έχει νέο κάτοικο!

Αυτό, διότι αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – που επίσης έχει δύσκολο έργο – επικρατήσει της Τότεναμ, τότε ανεβαίνει αυτή στο ρετιρέ!

Βέβαια, την ώρα που θα αγωνίζονται οι «κόκκινοι διάβολοι», θα έχουν ήδη μάθει και το αποτέλεσμα της μισητής συμπολίτισσάς τους, Σίτι! Αυτή, επισκέπτεται το «Craven Cottage» για να αντιμετωπίσει τη Φούλαμ του Γιώργου Καραγκούνη. Στο ίδιο ματς, πέρυσι, οι «πολίτες» υπέστησαν την πρώτη απώλεια βαθμών τους στο πρωτάθλημα και το παιχνίδι χρίζει ιδιαίτερης προσοχής από τους παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Προσπάθεια να ξεκολλήσει από τη ζώνη του υποβιβασμού θα κάνει η Λίβερπουλ στην έδρα της Νόριτς που παρουσιάζει τελείως αρνητικό πρόσωπο συγκριτικά με την περσινή της παρουσία στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Τη Σαουθάμπτον υποδέχεται η τρίτη της… παρέας, Έβερτον, που θέλει να δώσει συνέχεια στο εξαιρετικό ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει στο πρωτάθλημα. Στο «Μαντέσκι» για να κοντραριστεί με τη Ρέντινγκ ταξιδεύει η Νιούκαστλ που έχει χάσει αρκετό έδαφος σχετικά με την πρώτη τετράδα, ενώ το βράδυ της Δευτέρας, η ΚΠΡ φιλοξενεί τη Γούεστ Χαμ σε ακόμη ένα σπουδαίο λονδρέζικο ντέρμπι!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο 29/9 (17:00)

Άρσεναλ – Τσέλσι (14:45)
Έβερτον – Σαουθάμπτον
Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι
Νόριτς – Λίβερπουλ
Ρέντινγκ – Νιούκαστλ
Στόουκ – Σουόνσι
Σάντερλαντ – Γουίγκαν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ (19:30)

Κυριακή 30/9

Άστον Βίλα – Γουέστ Μπρομ (18:00)

Δευτέρα 1/10

ΚΠΡ – Γουέστ Χαμ (22:00)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: