Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

«Ανήκει στο παρελθόν η Μίλαν»

«Ανήκει στο παρελθόν η Μίλαν»
Δεν πρόκειται να επηρεαστεί ψυχολογικά στον αγώνα της Πάρμα με τη Μίλαν, ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι. Ο νυν τεχνικός των «παρμέντσι» ήταν παίκτης της ομάδας του Μιλάνου για πολλά χρόνια αλλά ο ίδιος θεωρεί ότι η καριέρα του αυτή ανήκει στο παρελθόν.

Μάλιστα λόγω του κακού ξεκινήματος των «ροσονέρι» το όνομα του έχει συνδεθεί ως ένα από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Οι δύο σύλλογοι αναμετρώνται στην έκτη αγωνιστική στο Campionato και ο 49χρονος τεχνικός μίλησε στους δημοσιογράφους εν όψει του αγώνα.

«Για μένα η Μίλαν ανήκει στο παρελθόν.

Ακόμη και αν το παρελθόν δεν μπορεί να ξεχαστεί, αυτό το Σαββατοκύριακο είμαστε αντίπαλοι. Το συναίσθημα δε χωράει τώρα, είμαι προπονητής της Πάρμα. Όσο και αν ακούγεται παράξενα η Μίλαν είναι αντίπαλος στο πρωτάθλημα
», τόνισε.

Ο σύλλογος του Σωτήρη Νίνη προέρχεται από την ισοπαλία κόντρα στην Τζένοα την περασμένη Τετάρτη, σε ένα παιχνίδι που ισοφαρίστηκε στο τέλος από ένα γκολ του Μάρκο Μποριέλο.

«Οι παίκτες ήταν σιωπηλοί μετά τον αγώνα, αλλά όλοι είδαμε τι συνέβη.

Θα σκεφτώ για τους βασικούς στον αγώνα με τη Μίλαν και κανείς δεν είναι δεδομένος. Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που είναι κουρασμένοι, άλλοι που είναι τραυματίες , θα δούμε
», δήλωσε ο Ντοναντόνι.

Σε συνέντευξη του προέδρου της Πάρμα, Τομάσο Τζιράρντι στη Gazzetta dello Sport ισχυρίστηκε ότι πρόθεση του είναι να επεκτείνει το συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού.

«Είναι πολύ ευχάριστο αυτό και οι δηλώσεις του προέδρου μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω αλλά αποτελεί και τιμή για μένα» σχολίασε ο Ντοναντόνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: