Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

«Αυτοί είναι η ψυχή της Μπαρτσελόνα»

«Αυτοί είναι η ψυχή της Μπαρτσελόνα»
Χαρούμενος που αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα και έχει συμπαίκτες σπουδαίους ποδοσφαιριστές είναι ο Χαβιέ Μασεράνο. Ο Αργεντινός μεσοαμυντικός «πλέκει το εγκώμιο» των αστέρων των Καταλανών και τονίζει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο σύλλογο.

Ο Μασεράνο μεταγράφηκε από τη Λίβερπουλ το 2010 και αναμενόταν να δώσει μάχη για μια θέση στο κέντρο με τον Σέρχιο Μπουσκέτς.

Παρόλα αυτά ο 28χρονος άσος αγωνίζεται κυρίως στο κέντρο της άμυνας, αλλά ισχυρίζεται ότι δεν αποτελεί ακόμη παίκτη πρώτης γραμμής στο σύλλογο.

«Παίκτες σαν τον Τσάβι, τον Πουγιόλ τον Μέσι και τον Ινιέστα είναι πραγματικά ξεχωριστοί.

Είναι η ψυχή της ομάδας, οι πιο σημαντικοί.

Είναι σαν μια ταινία με πρωταγωνιστές και κομπάρσους. Ο καθένας είναι χρήσιμος και ξέρει τη θέση του. Μου αρέσει η θέση στην οποία αγωνίζομαι και δεν επιθυμώ να παίξω κάπου αλλού
», τόνισε.

Ο πρώην άσος της Κορίνθιανς ακόμη πήρε θέση και για το συμβάν της διαφωνίας του Μέσι με τον Βίγια κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γρανάδα:

«Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, ο καθένας έχει διαφορετικές αντιδράσεις. Απλά συνέβη, είναι φυσιολογικά πράγματα».

Ο αγώνας με τη Σεβίλλη εκτός έδρας θα είναι η επόμενη δοκιμασία της Μπαρτσελόνα, ώστε να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί στην Primera Division.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: