Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

«Να βάλω ένα γκολ περισσότερο από τον Μίρκο»

«Να βάλω ένα γκολ περισσότερο από τον Μίρκο»
Τη βεβαιότητά του πως η Ρόμα μπορεί να κερδίσει τη Γιουβέντους εξέφρασε στα μικρόφωνα του «Sky Sport 24» ο Ντανιέλ Οσβάλντο. Ο διεθνής φορ των «τζαλορόσι», που επανέρχεται στο ματς του Σαββάτου μετά τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε, θεωρεί πως η ομάδα του μπορεί να σπάσει το αήττητο σερί της «Μεγάλης Κυρίας», αλλά πως ακόμα δεν είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο.

Ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ιταλία περιμένει με μεγάλο ενδιαφέρον την αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Ρόμα, που θα γίνει το Σάββατο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Τις δύο ομάδες χωρίζουν 5 βαθμοί στο πρωτάθλημα και κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη, αφού η ομάδα του Ζέμαν μετά τη νίκη της στο Σαν Σίρο επί της Ίντερ, μπορεί να επαναλάβει ένα ανάλογο αποτέλεσμα και στο γήπεδο της «Γιούβε».

Αυτό, τουλάχιστον, πιστεύει ο επιθετικός της Ρόμα, Ντανιέλ Οσβάλντο, που μίλησε στο συνδρομητικό «Sky» και φάνηκε πολύ αισιόδοξος για το ματς. «Δεν μπορώ να ξέρω το αποτέλεσμα, είμαι όμως πολύ αισιόδοξος πως μπορούμε να γυρίσουμε από το Τορίνο με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να πάρουμε το παιχνίδι. Ίσως να μην είμαστε ακόμα τόσο καλοί για να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά για να κερδίσουμε ένα ματς με τη Γιουβέντους, είμαστε ικανοί. Θέλουμε να τους σπάσουμε το σερί», τόνισε ο Οσβάλντο.

Για τον αντίπαλό σου στην επίθεση της «Γιούβε», τον Μίρκο Βούτσινιτς, τι έχεις να πεις; Ποιος από τους δυο σας θα πετύχει περισσότερα γκολ; «Ο Μίρκο μου αρέσει πολύ και τον εκτιμώ και ως άνθρωπο. Του εύχομαι να πετύχει πολλά γκολ με εμάς αντιπάλους, αλλά εύχομαι εγώ να πετύχω ένα περισσότερο και να κερδίσουμε.»

Φαίνεται να σου αρέσει πολύ ο Βούτσινιτς. Θα τον ήθελες στη Ρόμα; «Τον Κουαλιαρέλα θα ήθελα, από αυτούς που παίζουν στη Γιουβέντους. Ο Βούτσινιτς ήταν εδώ, ας πάρουμε κάποιον καινούργιο», απαντά με χιούμορ ο Ιταλοαργεντινός φορ, προσπαθώντας να αποφορτίσει κάπως την ατμόσφαιρα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: