Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

«Να πετύχω με τον Πλατανιά»

«Να πετύχω με τον Πλατανιά»
Έτοιμος να βοηθήσει από τη μεριά του όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα του, τον Πλατανιά, να πετύχει τον βασικό της στόχο που είναι η παραμονή, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο sport-fm.gr ο Μάρκος Μαραγκουδάκης.

Εκτός αυτού ο 30χρονος φορ μίλησε για τον αγώνα της Κυριακής (30/9) κόντρα στην Ξάνθη, ενώ αναφέρθηκε και για την στήριξη που έχει προσφέρει ο φίλαθλος κόσμος των Χανίων στον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάρκος Μαραγκουδάκης στον Θέμη Λιουδάκη:

Για το τι έφταιξε στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Δεν ήμασταν σε καλή μέρα, με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε την ήττα. Ο Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Ωστόσο, αν ήμασταν πιο τυχεροί ίσως να είχαμε φύγει από την Τρίπολη με κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Πλέον, ξεχνάμε το συγκεκριμένο ματς».

Για τον εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη:

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η Ξάνθη έρχεται στην έδρα μας μετά από μερικά άτυχα αποτελέσματα και θα προσπαθήσει να “ρεφάρει” απέναντί μας. Παρόλα αυτά εμείς γνωρίζουμε τόσο τα δυνατά της όσο και τα αδύνατά της σημεία και θα προσπαθήσουμε να τα εκμεταλλευτούμε, ώστε να νικήσουμε».

Για τον τραυματισμό του και αν τον έχει επηρεάσει ψυχολογικά:

«Κάθε τραυματισμός επηρεάζει έναν παίκτη. Στόχος μου είναι να γυρίσω δυνατότερος το συντομότερο δυνατόν και να βοηθήσω τον Πλατανιά».

Για το γεγονός πως ο Πλατανιάς δίνει περισσότερο βάρος στην άμυνα:

«Οι νεοφώτιστες ομάδες δίνουν περισσότερο βάρος στην άμυνα. Ωστόσο, είμαστε μία ομάδα που δουλεύει πολύ στις αντεπιθέσεις και μέσω αυτών έχουμε δείξει και τις επιθετικές αρετές που διαθέτουμε».

Για τους στόχους του συλλόγου:

«Στόχος κάθε ομάδας που ανεβαίνει από την Football League στην Σούπερ Λίγκα είναι να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έτσι, και εμείς. Εφόσον το καταφέρουμε γρήγορα τότε δεν θα έχουμε την ίδια πίεση και θα μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερο θέαμα στους φιλάθλους μας».

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες:

«Πάντα ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται σε μία ομάδα που διακρίνεται, τότε εκείνη τον παρασέρνει, με αποτέλεσμα και αυτός να έχει επιτυχίες. Θέλω να πετύχω με τον Πλατανιά και να τον βοηθήσω από την μεριά μου να πετύχει τους στόχους του».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την ανταπόκριση που έχει δείξει ο κόσμος:

«Η ανταπόκριση που μας έχει δείξει φέτος ο κόσμος μας είναι συνέχεια από την περσινή χρονιά. Μάλιστα, το γεγονός πως έχουμε φτιάξει ένα καλό γήπεδο έχει προσελκύσει ακόμη περισσότερους φιλάθλους. Το μόνο κακό που υπάρχει είναι πως η χωρητικότητά του είναι μικρή, με αποτέλεσμα αρκετοί οπαδοί μας να μείνουν έξω στον αγώνα με τον Ατρόμητο».

Για το αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα σε αυτούς:

«Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Όμως αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως όλα τα παιδιά που βρίσκονται στον Πλατανιά θα δώσουν τα πάντα, προκειμένου η ομάδα να καθιερωθεί στην Σούπερ Λίγκα και να κάνει χαρούμενο όλο τον νομό Χανίων».

Για το πόσο βοηθάει έναν παίκτη να βρίσκεται σε μία ομάδα που δεν έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα:

«Όταν ένας σύλλογος σου παρέχει οικονομική ασφάλεια τότε μπορείς πιο εύκολα να σκέφτεσαι το ποδοσφαιρικό κομμάτι και τίποτα άλλο. Εκτός αυτού στον Πλατανιά όλοι είμαστε μία οικογένεια, κάτι που κάνει τις συνθήκες για έναν ποδοσφαιριστή ακόμη καλύτερες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: