Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

"Αρσεναλ και Ολυμπιακός δεν έχουν μυστικά"

Τί γράφει η επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα γίνει την Τετάρτη στο «Emirates».
"Αρσεναλ και Ολυμπιακός δεν έχουν μυστικά"
Ο Ολυμπιακός και η Αρσεναλ θα βρεθούν για τρίτη φορά αντιμέτωποι από το 2009 και μετά. Κι αυτός είναι ένας λόγος που το επίσημο site της ΟΥΕΦΑ χαρακτηρίζει τον αγώνα της Τετάρτης μια αναμέτρηση χωρίς μυστικά...
«Άρσεναλ και Ολυμπιακός ξανά απέναντι», είναι ο τίτλος στο σχετικό δημοσίευμα στο οποίο επισημαίνεται: «Άρσεναλ και Ολυμπιακός κρύβουν λίγα μυστικά μεταξύ τους για τον αγώνα στον Λονδίνο, καθώς βρίσκονται αντίπαλοι για άλλη μια φορά».
Στη συνέχεια του κειμένου γίνεται λόγος για τους πρώην συμπαίκτες. Οπως τον Ράφικ Τζιμπούρ, πουτ αγωνιζόταν μαζί με τον Μπακαρί Σανιά στην Οσέρ από το 2000-2003, ενώ το 2002 ήταν μαζί τους και ο Αμπού Ντιαμπί.
Από το 2004 ως 06 ο Μοντέστο και ο Σκιλασί ήταν μαζί στη Μονακό, ενώ από το 2008 ως το 2010 βρέθηκαν παρέα στη Βιγιαρεάλ ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Σάντι Καθόρλα. Μάλιστα, τη σεζόν 2009-10 έπαιξε μαζί τους και ο Νταβίντ Φουστέρ.
Γίνεται κουβέντα και για εκείνους που έχουν παλαιότερη εμπειρία με τις ομάδες που αντιμετωπίζουν την Τετάρτη. Ο Ρόι Κάρολ έχει βρεθεί 3 φορές αντιμέτωπος με τους «κανονιέρηδες» ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετράει μια νίκη, μια ήττα και μια ισοπαλία. Κακές αναμνήσεις από τον Ολυμπιακό έχει ο Περ Μέρτεζακερ με τη Βέρντερ Βρέμης, καθώς είχε ηττηθεί δύο φορές, με 3-1 στη Γερμανία και 3-0 στην Ελλάδα.
Πηγή: Katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: