Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Εκτός αποστολής μετά από το επεισόδιο ο Ντι Νατάλε!!

Εκτός αποστολής μετά από το επεισόδιο ο Ντι Νατάλε
Η λεκτική διαμάχη του Αντόνιο Ντι Νατάλε με τον προπονητή του στην Ουντινέζε, Φραντσέσκο Γκουιντολίν, είχε σαν αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του πρώτου από την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με τη Τζένοα. Ο Ιταλός τεχνικός επιβεβαίωσε πως υπήρξε επεισόδιο, αλλά θέλησε να υποβαθμίσει τη σημασία του περιστατικού.

«Είχαμε μια διαφωνία, όπως συμβαίνει σε μία οικογένεια μεταξύ πατέρα και γιου ή μεταξύ αδερφιών», δήλωσε ο Γκουιντολίν, ενώ για το λόγο που απέκλεισε από την αποστολή τον διεθνή φορ είπε: «Το έκανα γιατί πιστεύω πως πέρα από την ποιότητα ή την τακτική, η συμπεριφορά είναι αυτή που σε μία δύσκολη σεζόν θα μας οδηγήσει στο στόχο μας. Οι κανόνες ισχύουν για όλους. Είναι ο καλύτερος σκόρερ μας και η απουσία του είναι σημαντική, αλλά κάποια πράγματα είναι πάνω από όλα. Ελπίζω να καλύψουμε το κενό του, αν και δεν θα είναι εύκολο».

Πάντως διαβεβαίωσε πως το θέμα θεωρείται ήδη λήξαν: «Η σχέση μας, πάντως, παραμένει δυνατή και όλα θα είναι φυσιολογικά από τη Δευτέρα. Ο ‘Τότο’ είναι καλό παιδί, απλώς υπάρχουν πολλά παιχνίδια και όταν υπάρχουν νεύρα, τέτοια περιστατικά είναι φυσιολογικά».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: