Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Τα καλύτερα έρχονται!!

Τα καλύτερα έρχονται
Πολλά περιθώρια βελτίωσης έχουν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Τίτο Βιλανόβα. Οι Καταλανοί πάντως βρίσκονται ήδη στην κορυφή της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος δύο βαθμούς πάνω από την Ατλέτικο και οκτώ πάνω από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Υπάρχουν παιχνίδια που αποδώσαμε πολύ καλά και άλλα που δεν ήμασταν τόσο καλοί», δήλωσε ο 42χρονος τεχνικός στους δημοσιογράφους.

«Όσο προχωράει η σεζόν τόσο περισσότερο θα είμαστε έτοιμοι και θα βρίσκουμε ρυθμό. Δεν παίζουμε ακόμη στο 100% των δυνατοτήτων μας.

Πάντως πιστεύω ότι σωματικά είμαστε πολύ καλύτερα από το παρελθόν, μια και γυμναζόμαστε πολύ καιρό μαζί
», συμπλήρωσε.

Επόμενος αντίπαλος των «μπλαουγκράνα» είναι η Σεβίλλη στο «Σαντσέθ Πιθχουάν» και ο Βιλανόβα θεωρεί ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι συν το γεγονός ότι ο σύλλογος αντιμετωπίζει αρκετές απουσίες.

«Είναι πάντα δύσκολο να παίζουμε με τόσους απόντες αλλά έχουμε συνηθίσει σε παρόμοιες καταστάσεις. Κάποιοι θα είναι έτοιμοι για τον αγώνα με την Μπενφίκα και κάποιοι άλλοι στον αγώνα με τη Ρεάλ, αλλά θα χρειαστεί να περιμένουμε.

Όταν οι περισσότερες απουσίες μαζεύονται στον ίδιο χώρο του γηπέδου τότε τα πράγματα γίνονται πολύπλοκα. Ο Σονγκ πάντως έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στο κέντρο της άμυνας.

Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι αλλά η συγκεκριμένη έδρα είναι πάντα πολύ δύσκολη, και έχω περάσει δύσκολες στιγμές στην καριέρα μου.

Τη σεζόν 2009-2010 κερδίζαμε 3-0, μας μείωσαν σε 3-2 και παρόλα αυτά αν και έπαιζαν με δέκα παίκτες μας ισοφάρισαν. Είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα που έχει δεχθεί τα λιγότερα γκολ στην κατηγορία
», πρόσθεσε ο νεαρός τεχνικός.

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κόντρα που είχαν ο Μέσι με τον Βίγια κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γρανάδα:

«Είναι μέρος του ποδοσφαίρου, δεν συνέβη κάτι που δεν είναι φυσιολογικό».




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: