Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

«Θα παλέψει για τον τίτλο η Ατλέτικο»

«Θα παλέψει για τον τίτλο η Ατλέτικο»
Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ελπίδες να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πέδρο Λεόν στον ισπανικό Τύπο. Ο 25χρονος χαφ της Χετάφε έχει αγωνιστεί για τους «μερένχες», όμως δεν διστάζει να εκφράσει την άποψή του και τονίζει ότι αν η ομάδα του Σιμεόνε συνεχίσει στο ίδιο τέμπο τότε έχει πιθανότητες να παλέψει για τον τίτλο στην Primera Division.

«Μπορούν να παλέψουν για αυτό. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά είναι σαφές ότι υπάρχουν δύο ομάδες που πάντα διεκδικούν τον τίτλο και αν η Ατλέτικο συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, τότε μπορεί να παλέψει για να παραμείνει στην κορυφή. Ειλικρινά δεν με νοιάζει, αφού εκείνο που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα και οι στόχου μου. Ωστόσο, αν η Ατλέτικο παραμείνει σε εξαιρετική κατάσταση, τότε μπορεί να διεκδικήσει και εκείνη το πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός μέσος και μίλησε για την Χετάφε:

«Έχουμε παίξει μόλις πέντε παιχνίδια και έχουμε πάρει τέσσερις βαθμούς και είμαστε τέταρτοι από το τέλος, αλλά παραμένουμε ήρεμοι. Όλοι μέσα στην ομάδα γνωρίζουν ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν ήταν μία εμφάνιση που περιμέναμε και γνωρίζουμε ότι την Δευτέρα αντιμετωπίζουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, τη Μαγιόρκα και έχει 11 βαθμούς. Δείχνουν ότι τα πηγαίνουν πολύ καλά. Το στιλ της Μαγιόρκα είναι αυτό που μπορεί να αρέσει ή να μην αρέσει σε κάποιον, αλλά μπορούν και είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι. Είναι μία επικίνδυνη ομάδα και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: