Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

«Με αγάπη και μεράκι για τον Ηρακλή»

«Με αγάπη και μεράκι για τον Ηρακλή»
Ο Ηρακλής επέστρεψε, θα αγωνιστεί στη Football League και πλέον ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ο πρόεδρος του «γηραιού», Θεόδωρος Παπαδόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, δηλώνει ευχαριστημένος για όλα όσα έχουν γίνει στην ομάδα το τελευταίο διάστημα και θεωρεί ότι πλέον ο σύλλογος είναι υγιείς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αναφορικά με το γήπεδο στη Μίκρα, είπε: «Πράξαμε πολλά με διάθεση, με μεράκι και αγάπη για το σύλλογο που λέγεται Ηρακλής. Να ξεκινήσω από τη Μίκρα και να σας πω τι χρειάστηκε. Από αποδυτήρια, από ρεύματα, από νερά, από τα πέντε γήπεδα, από τις Ακαδημίες; Είμαι τρισευτυχισμένος και ένιωσα τόσο μεγάλη ικανοποίηση που την περασμένη Τετάρτη γέμισαν οι εγκαταστάσεις από κόσμο. Πάνω από 250 παιδιά βρέθηκαν εδώ και αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί αφάνταστα. Εχουμε λειτουργήσει ένα μικρό μουσείο και τη μπουτίκ, η οποία σύντομα θα λειτουργήσει και στο Καυτανζόγλειο. Εχουμε πάρει το κυλικείο στο στάδιο ενώ ετοιμάζουμε και ένα εστιατόριο, ώστε οι παίκτες να έχουν τη σωστή διατροφή».

Για τα οικονομικά του Ηρακλή, δήλωσε: «Είχαμε τάξει οικονομική υγεία. Φαντάζομαι ότι το πράξαμε χωρίς πολλά λόγια, με μεγάλο αγώνα και με πολύ διάθεση. Δεν χρωστάμε πουθενά, ούτε σαν ΠΑΕ, αλλά ούτε κι ένας-ένας. Σε αυτή την περίοδο κρίσης, σε αυτή την περίοδο που το ποδόσφαιρο πάσχει, είμαστε υγιέστατοι. Το όραμα είναι να πάμε τον Ηρακλή ψηλά και εκεί που ανήκει. Δεν υπάρχει κάτι άλλο και δεν το διαπραγματευόμαστε».

Όσον αφορά τις προσθήκες των παικτών που έγιναν στην ομάδα, τόνισε: «Φτάσαμε εδώ σ' αυτό το σημείο, από τις 3: 55 μ.μ. της Δευτέρας, οπότε και μάθαμε οριστικά ότι θα παίξουμε στη Football League, δίνοντας μας μάλιστα και μια παράταση 48 ωρών. Κινηθήκαμε αστραπιαία όλο αυτό το διάστημα για να είμαστε έτοιμοι. Βέβαια, οι ξένοι χρειάζονται χρόνο, αλλά φτιάξαμε μια δυνατή ομάδα και ένα ισχυρότατο σύνολο που έχει βλέψεις για Σούπερ Λιγκ. Και να πω και αυτό, η συμμετοχή μας στη Football League μας χαροποιεί μεν, όμως δεν πανηγυρίζουμε. Σαν διοίκηση, πρέπει να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, στον Γιάννη Ιωαννίδη, που βοήθησε, όπως και ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Θεωρώ, ότι όταν κάποιος αναγνωρίζει το λάθος του, είναι σημαντικό. Ακουγα, αλλά διαπίστωσα το γιατί οι φίλοι του Ηρακλή αγαπούν τόσο πολύ την ομάδα τους, αλλά και γιατί έχει εχθρούς. Είμαι υπερήφανος που συμμετέχω σ' αυτόν τον αγώνα. Υπήρχαν και άλλοι Ηρακλειδείς, που στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες. Οφείλω να σεβαστώ την επιθυμία να μην δημοσιοποιήσω τα ονόματά τους. Επίσης ευχαριστώ και τους δημοσιογράφους, για τον δίκαιο, σκληρό αλλά ωραίο αγώνα που δώσατε. Κάποιοι στόχοι είχαν βολιδοσκοπηθεί. Για μένα και μόνο το βιογραφικό των παικτών που έχουν παίξει στην Ισπανία και η ποιότητα τους, είναι σημαντικό. Όπως και ο τερματοφύλακας είχε συμμετοχές στην Πορτογαλία, ενώ πήραμε και τον Μπαγκουρά. Και βέβαια στην προσπάθεια αυτή, χάθηκαν και παίκτες, διότι ήμασταν σε διαδικασία αναμονής. Μόνο ο Κριβοκάπιτς, αποφάσισε να περιμένει, χωρίς να ξέρει τι θα συμβεί».

Για τους οπαδούς του Ηρακλή, αλλά και την πρώτη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, είπε: «Για το τέλος άφησα τον κόσμο και ειδικά τους οργανωμένους. Και θέλω να στείλω και ένα μήνυμα. Θέλω να τους πω, ότι οι θυσίες τους δεν πήγαν χαμένες. Ο αγώνας συνεχίζεται, οι εχθροί αυξήθηκαν και είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζετε ποιο είναι το συμφέρον της ομάδας και θα το υπερασπιστείτε όπως μόνο εσείς ξέρετε. Θα έχω και μια συνάντηση μαζί τους τις επόμενες μέρες. Θέλουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας. Εμένα, δεν με ενδιαφέρει αυτή η καρέκλα. Εδώ και λίγο καιρό ορισμένοι γράφουν ότι θέλουν. Δεν έχω ούτε εγώ, ούτε οι συνεργάτες μου κανένα συμφέρον. Δεν ήρθα για την δημοσιότητα. Ήρθα μόνο για την ιστορία του Ηρακλή. Όποιος θέλει ας το καταλάβει, όποιος δεν θέλει θα με βρει απέναντι. Σ' αυτό το οκτάμηνο πράξαμε πάρα πολλά και με μεγάλη διάθεση. Δείξτε την αγάπη σας και γίνετε αρωγοί όλης της προσπάθειας. Αύριο έχουμε την πρώτη μεγάλη μάχη. Και κάνω ένα κάλεσμα. Σας περιμένω όλους στο Καυτανζόγλειο. Και θα κλείσω, όπως πάντα λέγοντας... ότι εγώ πρώτος μεταξύ ίσων θα μπω στην προσπάθεια για την επιστροφή του Ηρακλή εκεί που ανήκει».

Τέλος μίλησε για την άδεια από την ΕΕΑ, το δύσκολο διάστημα αναμονής, ενώ δεν ενδιαφέρεται για την αντίδραση από πλευράς Παναθηναϊκού: «Την περασμένη Τρίτη ήταν να παραχωρηθεί η άδεια. Το μόνο χαρτί που έλλειπε ήταν αυτό της ΕΠΑΕ, η οποία δεν είχε στείλει ακόμη το έγγραφο που επιβεβαίωνε την συμμετοχή της ομάδας στη Football League. Aπό ότι γνωρίζω όμως, το έστειλαν την αμέσως επόμενη μέρα. Αύριο έχουμε την πρώτη μεγάλη μάχη. Και κάνω ένα κάλεσμα. Σας περιμένω όλους στο Καυτανζόγλειο. Και θα κλείσω, όπως πάντα λέγοντας... ότι εγώ πρώτος μεταξύ ίσων θα μπω στην προσπάθεια για την επιστροφή του Ηρακλή εκεί που ανήκει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: