Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Στους «καλούς» ο Κασίγιας, στους «κακούς» ο Μουρίνιο!

30.000 χρήστες της ιστοσελίδας της Marca βαθμολόγησαν (από 1-10) τα πρόσωπα της Ρεάλ Μαδρίτης του σήμερα, με την τελική κατάταξη να κρύβει εκπλήξεις για τις προτιμήσεις τους. Δείτε τα αποτελέσματα!

Στους «καλούς» ο Κασίγιας, στους «κακούς» ο Μουρίνιο
Ανάμεσα σε 30.000 χρήστες της ιστοσελίδας της Marca διεξήχθη η ψηφοφορία για την βαθμολογία των προσώπων της Ρεάλ Μαδρίτης. Με την «βασίλισσα», αυτή την περίοδο να βαθμολογείται με μέσο όρο το ισχνό 5,1.

Στην κορυφή της λίστας, οι Κασίγιας και Ράμος με 6,9 ενώ στην τρίτη θέση, ο Κριστιάνο Ρονάλντο που πήρε το 6,6. Το 6, ξεπέρασαν ακόμη οι Τσάβι Αλόνσο, Καγεχόν, Εζίλ και Μπενζεμά ενώ με 5,8 κατέληξε ο Πέπε. Αυτοί, είναι οι ποδοσφαιριστές που ξεπέρασαν τον μέσο όρο της ομάδας (5,1).

Οι χειρότεροι της λίστας με μέσο όρο 3,5 οι Μουρίνιο(!), Κακά, Κοεντράο, Ντι Μαρία, Αρμπελόα, Εσιέν, Μόντριτς, Καρβάλιο, Αλμπιόλ, και Νάτσο. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως ο κόσμος, από τα στρατόπεδα Μουρίνιο-Κασίγιας, προτιμά τον τερματοφύλακα της ομάδας.

Οι απαρατήρητοι, αυτοί δηλαδή που κινήθηκαν όσο ο μέσος όρος της «βασίλισσας» (το 5,1) οι Κεντίρα, Βαράν, Ιγκουαίν και Μοράτα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: