Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Αλεξίου: «Ορθάνοιχτος ο δρόμος του τελικού για τον ΠΑΟΚ»

Για το χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου του ΠΑΟΚ, αλλά και τη φετινή του πορεία, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας και νυν προπονητής του Οδυσσέα Κορδελιού, Αλέξης Αλεξίου στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στο Λεβαδειακό:« Χθες ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι περιμένοντας τον αντίπαλο. Πήρε ένα αρκετά εύκολο 0-0. Ο κόσμος της ομάδας είναι απαιτητικός και πάντα θέλει να κάνει ο «δικέφαλος» πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά χθες έπαιξε καθαρά για το διαδικαστικό».

Για την φετινή πορεία της ομάδας «Ο ΠΑΟΚ έχει αρκετά νέα παιδιά που με την πορεία και την εμπειρία που θα αποκτούν θα μπορέσουν να προσαρμοστούν και με τον καιρό να δούμε έναν καλύτερο ΠΑΟΚ. Τις μεταγραφές είναι δύσκολο να τις αναλύσουμε έτσι κι αλλιώς γιατί χρειάζονται και χρόνο προσαρμογής, αλλά πλέον ο «δικέφαλος» έχει παίκτες για να παίξει πολλά συστήματα, έχει και πάγκο».

Για τον πιθανό επόμενο αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, τον Αστέρα Τρίπολης: «Με τον Αστέρα ανεβαίνει σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας για την πρόκριση. Ο δρόμος του τελικού για τον ΠΑΟΚ είναι ορθάνοιχτος, αλλά χρειάζεται προσοχή, γιατί η ομάδα της Τρίπολης είναι αρκετά δυνατή».

Για την διοίκηση του «δικεφάλου»: «Αυτή τη στιγμή υπάρχει στην ομάδα μία σοβαρή διοίκηση. Πλέον μένει η εργατικότητα και η θέληση για να καταφέρει να πρωταγωνιστήσει. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε ένα δρόμο κάθαρσης. Οι προϋποθέσεις για μία μελλοντική κατάκτηση πρωταθλήματος, έχουν ήδη μπει. Σε αυτό που θα πρέπει να επικεντρωθούν οι άνθρωποι του «δικεφάλου» είναι το χτίσιμο μιας ανταγωνιστικής ομάδας».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: